Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Hyper Ban

Σελίδες: [1] 2 3 ... 37
1
Ένα σύνδρομο που συνάντησα σε αρκετούς  συμπάσχοντες .Έχει όνομα και ταιριάζει στο προφίλ ενός ανθρώπου με χρόνιο πυελικό άλγος .Πολλές φορές αυτό αναγκάζει τον πάσχοντα να μην ουρεί συχνά και να αποφεύγει τις δημόσιες τουαλέτες .Ρίξτε μία ματιά ,μας αφορά .

Το σύνδρομο της «ντροπαλής» κύστης (Avoidant paruresis (‘bashful bladder’ syndrome) είναι η ψυχογενής εκείνη κατάσταση κατά την οποία το άτομο αδυνατεί να ουρήσει όταν αντιλαμβάνεται σε κοντινή απόσταση την παρουσία άλλων ατόμων. Θα μπορούσαμε την χαρακτηρίσουμε σαν μια εκδήλωση της αγχώδους νεύρωσης (υποσυνειδήτου άγχους) από το ουροποιητικό σύστημα.

Μπορεί να εμφανισθεί σε κάθε ηλικία αλλά προσβάλει κυρίως αγόρια και άνδρες, και λιγότερο το γυναικείο φύλο.

Υπολογίζεται ότι περίπου το 7 με 10% του πληθυσμού πάσχει από αυτό το σύνδρομο.

Η αιτία του είναι άγνωστη, αλλά πιθανώς βιολογικοί ή περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως και προηγούμενες εμπειρίες του ασθενούς να παίζουν κάποιο ρόλο.

Όπως είπαμε το χαρακτηριστικό σύμπτωμα του σύνδρομο της «ντροπαλής» κύστης είναι ότι ο ασθενής αδυνατεί να ουρήσει όταν αντιλαμβάνεται σε κοντινή απόσταση την παρουσία άλλων ατόμων.

Ο ασθενής αναστέλλεται επειδή ανησυχεί μήπως κάποιος χτυπήσει την πόρτα την ώρα που αυτός ουρεί, μήπως τον δουν ή τον ακούσουν να ουρεί, ή ακόμα και από το γεγονός ότι μπορεί κάποιος άλλος να περιμένει την σειρά του έξω από την τουαλέτα.

Το σύνδρομο της «ντροπαλής» κύστης συνήθως συμβαίνει σε δημόσιες τουαλέτες (κινηματογράφους, τραίνα, πλοία, αεροπλάνα, γραφεία κα).

Η κατάσταση αυτή μπορεί να εμφανισθεί ακόμα και στο σπίτι του ασθενούς, κυρίως αν υπάρχουν εντός του σπιτιού άτομα εκτός οικογένειας, όπως επισκέπτες ή φιλοξενούμενοι.

Σύμφωνα με ψυχιατρικές έρευνες, οι ασθενείς αυτοί εμφανίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από το γενικό πληθυσμό αισθήματα άγχους, φόβο, θυμό, και ντροπαλότητα για το σώμα τους.

Οι ασθενείς με το σύνδρομο της «ντροπαλής» κύστης, το οποίο επηρεάζει όπως είπαμε σοβαρά τις κοινωνικές και επαγγελματικές τους δραστηριότητες, ταξινομούνται ως πάσχοντες από μη γενικευμένη κοινωνική φοβία (non-generalized social phobia).

Η σωματοποίηση αυτών και άλλων αισθημάτων οδηγεί σε ακούσιο σπασμό των σφικτήρων της ουρήθρας οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να είναι χαλαροί έτσι ώστε να επιτρέπουν την ούρηση.

Πως όμως διαγιγνώσκεται το σύνδρομο της «ντροπαλής» κύστης;

Το σύνδρομο αυτό διαγιγνώσκεται από το ιστορικό που δίνει ο ίδιος ο ασθενής.

Στη πλήρη μορφή του συνδρόμου οι ασθενείς μπορεί να περιμένουν πολύ ώρα έτσι ώστε να φύγουν άλλοι οι άλλοι από τον χώρο της τουαλέτας ή πλησίον αυτής έτσι ώστε να μπορέσουν να ουρήσουν «με την ησυχία τους». Σαν αποτέλεσμα πολλοί αποφεύγουν τελείως τις δημόσιες τουαλέτες.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει πολύ τις κοινωνικές τους δραστηριότητες, να μην τους επιτρέπει να πάνε διακοπές, η ακόμα να επιλέγουν την εργασία τους από την προσβασιμότητα που αυτή τους επιτρέπει στην τουαλέτα.

Πως θεραπεύεται το σύνδρομο της «ντροπαλής» κύστης;

Δεν υπάρχει ένα και μοναδικό είδος θεραπείας του συνδρόμου αυτού, η οποία μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ασθενή με τα ίδια αποτελέσματα.

Η θεραπεία λοιπόν πρέπει να εξατομικεύεται.

Συχνά μια προσέγγιση από τον θεράπων ιατρό, και τον ψυχίατρο ή ψυχολόγο είναι απαραίτητη.

Ο σκοπός της θεραπείας είναι να κάνει τον ασθενή να ουρεί μόνος του και χωρίς άγχος όταν υπάρχουν και άλλοι κοντά του.

Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται φαρμακευτική θεραπεία (πχ αγχολυτικά φάρμακα) ιδιαίτερα όταν συνυπάρχουν και στοιχεία αγχώδους νεύρωσης.

Η συνδρομή του ψυχολόγου ο οποίος θα εφαρμόσει συνήθως γνωστική-συμπεριφεριολογική θεραπεία, είναι σημαντική και βοηθά είτε σαν μονοθεραπεία είτε με την συνδρομή φαρμάκων από τον ουρολόγο ή τον ψυχίατρο.

Θετικό αποτέλεσμα στην θεραπεία θεωρείται η πιο άμεση έναρξη της ούρησης, η μεγαλύτερη αποβολή ούρων, και η μείωση του άγχους.

Η πιθανότητα επιτυχίας, ποικίλει και εξαρτάται και από την βαρύτητα της κάθε περίπτωσης, αλλά και από την πραγματική διάθεση του ασθενούς να την κατανικήσει.

Πηγή:
https://www.iator.gr/2010/08/10/what-is-the-syndrome-of-shy-bladder/

2
Χαιρετώ τα πλήθη των ομοιοπαθούντων!!!
Τι κάνετε φίλοι μου ;Παλιοί και νέοι ;Ελπίζω ένα μεγάλο ποσοστό απο τους παλιούς να έχει γίνει καλά ή να το ελέγχει και ένα μεγάλο ποσοστό των νέων να πειραματίζετε και να δοκιμάζει τα τόσα πολλά πράγματα που δοκιμάσαμε προσωπικά και βρήκαμε ,για να ελέγξουμε αυτό το χτικιό όπως έλεγε ο φίλος μας  ο Βελ. πριν από καμιά δεκαριά χρόνια.
Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην ομάδα μας ,όχι γιατί με ξαναβρήκε αυτό που ποτέ δεν με άφησε ουσιαστικά , αλλά γιατί επιθύμησα να προσφέρω ξανά την γνώση μου και την εμπειρία μου πιο σοφός απο ποτέ .
Απο τότε που σταμάτησα να γράφω ,νομίζω σχεδόν 5 χρόνια ,η πάθηση με ξανάβρισκε και με  βρίσκει ,σε μια συχνότητα περίπου μία φορά τον χρόνο .Τα συμπτώματα που έχω πιο έντονα τις ημέρες εκείνες ,είναι καύσος στην ούρηση ,διακεκομμένη ούρηση και ίσως μία δυσκολία στην εκσπερμάτιση και χαμηλότερης ποιότητας στύση .Έχει μία διάρκεια περίπου μιας εβδομάδας με 2 μέσω όρο.
Τις 2-3 φορές δεν έκανα απολύτως τίποτα για να την ξεπεράσω ,ηρέμησα ,αποδέχτηκα την κατάσταση και χωρίς να πάρω το παραμικρό ,αυτή όπως ήρθε έφυγε.Τις άλλες 2 ,ορμώμενος απο το άγχος μου ,πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και σαν διαδικτυακός ουρολόγος και με τις γνώσεις γύρω από τις αντιβιώσεις που αποκόμισα από την εμπειρία μου  ,πήρα διάφορα σχήματα για να μειώσω το ανύπαρκτο μικροβιακό φορτίο της περιοχής .Τα συνδύασα με alpha blockers και αυτό που κατάφερα να ενεργοποιήσω ,ήταν ξεχασμένους πόνους 6-7ετίας και βάλε ,με μουδιάσματα στην περιοχή του περινέου ,επώδυνες εκσπερματίσεις ,αυτοκτονική διάθεση ...Όπως καταλαβαίνετε ,η καριέρα μου σαν ουρολόγος του εαυτού μου είχε τελειώσει και ίσως μια καλή ψυχανάλυση από ένα καλό θεραπευτή ,έριχνε άπλετο φως στο σκοτεινό και ύποπτο αυτό μονοπάτι ,άλλα αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.
Η πυροδότηση προέκυπτε μετά από σεξουαλική επαφή ,με ή χωρίς προφύλαξη .Μετά από περιόδους άγχους .Ποτέ δεν βρέθηκε μικρόβιο που να δικαιολογεί την λήψη αντιβίωσης ,ακόμα και όταν ''μπήκα'' στην πάθηση δεν μου είχε βρεθεί μικρόβιο για όποιον θυμάται.
Επειδή η σχετική διαμάχη εδώ μέσα καλά κρατεί όπως βλέπω , για το αν πρέπει να παίρνουμε αντιβίωση ή δεν πρέπει  ,θα σας πω από προσωπική μου εμπειρία πως όχι ,απερίσκεπτα και επιπόλαια δεν πρέπει να το κάνουμε .Αν υπάρχει μικροβιακό φορτίο στην περιοχή ναι άλλα στα τυφλά και χωρίς την καθοδήγηση ιατρού όχι .Στην δική μου περίπτωση π.χ.  έσφαλα .Με έκανε χάλια για ακόμα μια φορά .Έκανε τον κύκλο του και έφυγε.Έναν κύκλο που από ότι φαίνεται πυροδοτήθηκε και από άλλα γεγονότα που εν καιρώ θα θίξω  ξανα.

So long αδέρφια μου , βαστάτε !!!![/b][/size][/color]3
Είδη Θεραπείας / Απ: 2 nees suntages
« στις: Ιανουάριος 18, 2015, 12:50:13 πμ »
meta apo polles hmeres anazitishs k rwtontas anthropous me pira kateliksa se 2 apotelesmatikes therapies pou tha sas voithisoun!!!
     h prwth einai to sitaroxorto exei panw apo 35 therapies k mia apo aytes einai o katharismos tou prostath(prosoxh MONO FRESKO.MHN parete etoimo h apoksirameno se skoni!!einai eukolo ftiakse to monoi sas!!!!!!
 
    h deyteri tha prepei na tin etoimasete oi idioi katharizei gran thetiko/arnitiko mexri k panoli apo ton organisko k ftani ston prostati oi therapia!!!!paraskeyh:700ml mhloksido(organiko)
                                                                                1/4 skordo psilokomeno
                                                                                1/4 kremmudi psilokomeno
                                                                                2 kayteres piperies spilokomenes
                                                                                1/4 tzitzer trimeno
                                                                                2kou.soupas xreno trimeno
                                                                                2kou.soupas skonh kourkoumh h 2 komatia kourkouma....
ola ayta ta vazete se ena vazw to kleinete kala k to afeinete 5 meres ektos psugiou (anakeniste to migma 2 fores tin mera)!!!!gia oti aporia stilte m mnm!!!kalh epituxia!!!!!!!!!

Μπράβο φίλε μου ~ Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με σπιτική φασολάδα κατάφερες να δώσεις λύση εκεί που ''τόνοι'' αντιβιοτικών ,μυοχαλαρωτικών κ.α. τοξικών ουσιών δεν κατάφεραν να δώσουν  ,που και σκόπο είχαν να μας δηλητητηριάσουν ,να μας ξεφραγκιάσουν και να μας σκοτώσουν .
Κρύψου όμως τώρα ,γιατί όταν  το διαβάσει αυτό η Food and Drug Administration (FDA) θα στείλει τους Μen in Black να σε βρουν και να σε σκοτώσουν .


4
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Καλώς σας Βρήκα
« στις: Δεκέμβριος 21, 2014, 05:37:23 μμ »
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι τις ερεθισμένες αιμορροίδες από τον προστάτη τις χωρίζει μόνο το τοίχωμα του παχέως εντέρου κοινώς κωλάντερου οπότε τώρα που δεν έχουν φύγει 100% τα συμπτώματα του προστάτη είναι ευκαιρία να τεστάρεις τον ρόλο τους στις ενοχλήσεις του προστάτη. Σε εμένα πχ είναι απόλυτη ένδειξη ενοχλήσεων στον προστάτη ο ερεθισμός των αιμορροίδων. Βέβαια αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει αφού "ενεργοποιήθηκε" ο προστάτης με την οξεία βακτηριακή προστατίτιτδα που πέρασα. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό που ισχύει σε μένα πρέπει ντε και καλά να ισχύει σε σένα. Πάντως από το Πάσχα του 2013 την σοβαρότερη ενόχληση στον προστάτη με 3 μέρες αίσθησης βάρους στην περιοχή και 10 μέρες ενοχλήσεις στους όρχεις μου την προκάλεσε μια αιμορροιδα που είχε βγεί εκτός πρωκτικού δακτυλίου και αγανάκτισα να ξαναμπεί μέσα. Μόλις τα κατάφερα μετά από 2-3 ημέρες έφυγαν όλα.
     
Σωστά ,πολύ βασικό και αυτό ...Στον επόμενο συμπάσχωντα θα τεθεί και αυτό ως ερώτημα ...

5
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Καλώς σας Βρήκα
« στις: Δεκέμβριος 19, 2014, 11:28:59 μμ »
Καλημέρα Forum,

Ξεκινάω να απαντώ τις ερωτήσεις 1 προς 1

0......

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε :

0.Τέλεια
1.Καθόλου καλό.Θα πρέπει να σταματήσεις να συσσωρεύεις αυτή την πίεση που το άγχος σου προκαλεί , στους μύες της πυελού σου .Για να στο κάνω πιο λιανά ,σταμάτα να σφίγεις ακούσια ''την κωλοτρυπίδα σου''(συγνώμη για την γλαφυροτητα) παράλληλα με την κάθε αρνητική και αγχωτική σκέψη που κάνεις .Παρατήρησε πως εκείνη την στιγμή σφίγγεις και εσωτερικά και κάτι άλλο .Σφίγγεις και βλάπτεις τους πυελικούς σου  μύες και αναπαράγεις συμπτώματα προστατίτιδας .
2.Πολύ καλά ,αλλά θα πρέπει να κόψεις τα βάρη .Η αερόβια σε βοηθάει πολύ .Συνέχισε .
3.Τέλεια .
4.Πολύ καλά .
5.Παρατήρησε πως κάθεσαι  στην καρέκλα .Πολλές φορές η κακή ορθοπαιδική στάση ,προκαλεί φρικτούς πόνους στην πυελό και αν θέλεις και στον προστάτη ,που όπως θα καταλάβεις μετά απο το διάβασμα που θα ρίξεις ,μόνο προστατίτιδα δεν  είναι ...Έχουμε πολλά άρθρα σχετικά .Πολλοί συμπάσχοντες (όπως και ο πανελλαδικής φήμης ασθενής με μπροστατιτιδα phaethon) βελτίωσαν στο ελάχιστο τις ενοχλήσεις τους με ασκήσεις κ.α. για την μέση τους ή πολύ απλά άλλαξαν την στάση που κάθονται στο κάθισμα  και σώθηκαν ...
6.Χμμμ...
7.6 ώρες είναι καλά .Αρκετά καλά .
8.Μια χαρά (αφου τα ξεκίνησες τώρα ).Καλός ο ανανάς ,έχει βρωμελίνη και βοηθά στην καταπολέμηση των φλεγμονών!Αλλά,προκαλεί συχνουρία ...Δεν ειναι κακός όμως !Φάε ,πίνε ...Καλό και το ρόδι!Ελπίζω φρέσκα,έτσι ;Την κουρσετίνη να την βάλεις σύντομα στο πρόγραμμα σου (μην αμελήσεις),είναι ωφέλιμη ,δεν είναι placebo .Σε άλλους όμως δούλεψε να ξέρεις και σε άλλους όχι .
9.Είπα να ρωτήσω ...Τα γλύκα,είναι κακής ποιότητας υδατάνθράκες .Προκαλόυν φούσκωμα και ...αέρια στο έντερο .Αλήθεια πως απο αέρια; Έχεις και φουσκώματα και τέτοια ;Η σοκολάτα ,προκαλεί υπερδιέγερση ,όπως και αν αυτό ερμηνεύεται ...Επειδή είναι και ψιλοντράγκι ,προκαλεί και ένα κάποιος άγχος έλλειψης .Μακριά ...
10.Πολύ καλές οι συχνότητες επαφής που έχεις  νομίζω και κατά τον πίνακα που έχουμε αναρτήσει για την κάθε ηλικία .
11.Ότι και απο πάνω.
12.Τέλεια .
13.Τέλεια .
14.Τέλεια αλλά ...αυτό τον καιρό και για όσο καίρο πονάς ,απέκλεισε ότι σε χαλάει .Όχι να τα κόψεις όλα απλά απεκλεισε ομαλά ότι σε ενοχλεί. Θα δεις μόνος σου τι είναι αυτό .

Μια χαρά και πράγματι ναι ,παραείσαι νορμαλ και αυτό είναι καλό ,γιατί μόλις εντόπισες αυτά τα 2-3 πραγματάκια που σε χαλάνε και θα πρέπει να διορθώσεις .Και επειδή είναι 2-3 ,γρήγορα θα ανακάμψεις ,να με θυμηθείς .Οι λύσεις είναι εδω μέσα .
Τί έκαναν παλιά ρώταγε ο πατέρας σου ;Μαλλάξεις έκαναν παλιά πατέρα να του πείς ...Μην τον αφήσεις να σε σπρώξει στον Ακατάν φίλε μου !
Καλή ανάγνωση ,αναρρωση και εδώ είμαστε εμείς .

6
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Καλώς σας Βρήκα
« στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 04:58:15 μμ »
Από συζητήσεις με άτομα που έχουν την συγκεκριμένη πάθηση έχω καταλάβει ότι ο μόνος γιατρός είναι ο καιρός και ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Καλως ήρθες φίλε μας .
Συμφωνώ με αυτό που  λές κλείνωντας ,έχεις όμως και το forum μας ,όπου με πάρα πολλά success stories ,λύσεις  και συμβουλές υγείας   θα σε βοηθήσει να απαλλάχτεις απο το χτικιό που σε ταλανίζει .

Παράθεση
Την 1η ημέρα που πήρα το ciproxin ένιωσα τελείως καλά. Μάλιστα είπα δες ένα χάπι τι κάνει. Τις επόμενες μέρες με πήγαινε μια- μια. Μια μέρα χωρίς συμπτώματα μια μέρα με συμπτώματα. Το πιο εκνευριστικό (3ο σύμπτωμα) ήταν το αίσθημα της ατελούς ούρησης το οποίο εμφανίστηκε αφού επιτελούς ξεκίνησα να κατουράω. Μετά από 3 εβδομάδες και αφού δεν ένιωθα τελείως καλά (το σύμπτωμα που είχε μείνει ήταν η συχνοουρία και το ελαφρώς κίτρινο χρώμα σπέρματος) και αφού ανακάλυψα το forum είπα να πάω και σε 2ο γιατρό να μου κάνει όλες τις εξετάσεις.

Καμία αντιβίωση δεν λειτουργεί απο το πρώτο χάπι και αυτό που σου συνέβη προδίδει πως το πρόβλημα σου  είναι και μυϊκό ,εκτός απο  μικροβιακό (που μπορεί και να μην είναι)...Για να σου δώσω να κτλβς αυτό που σου λέω ,είναι πως όταν καποιοι γιατροι λένε''πως είναι στο μυαλό σου '' ,αυτό εννοούν .

Παράθεση
Όντως ο 2ος γιατρός αφού μου πήρε ιστορικό μου έκανε υπέρηχο κοιλίας, ψηλαφιση όρχεων και ουρομέτρηση (μέση ταχύτητα ροής 5,7 και μέγιστη 10). Μου ανέφερε ότι το πρόβλημα το έχω πολλά χρόνια (ίσως πάνω από 10…) και ότι τώρα απλά έκανε την εμφάνιση του. Επίσης μου ανέφερε ότι έχω αποτιτανώσεις και αρκετές φλεγμονές. Διάγνωση: χρόνια προστατιτίδα (ρώτησα μικροβιακή και μου είπε ναι…). Με ενημέρωσε να πάρω ciproxin ένα επιπλέον μήνα (ήδη ήμουν στις 3 εβδομάδες), ότι θα χρειαστεί να παίρνω xatral για πολύ καιρό (ίσως και χρόνο) και να πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα για μαλάξεις (όχι δεν είναι ο γνωστός γιατρός που αναφέρεται στο forum). Μου έδωσε κάποιες συμβουλές διατροφής, σεξ με προφυλάξεις και γενικά μου ανέφερε ότι είναι μια πάθηση που απαιτεί υπομονή. Μου φάνηκε αρκετά σοβαρός σαν γιατρός.

Πολύ καλή προσέγγιση ,με τα xatral θα ρυθμιζόταν  η συχνότητα της ούρησης και θα επαναρυθμιζόταν  σε φυσιολογικά επίπεδα .Τα έχω πάρει για 6 μήνες με υπερθετικά αποτελέσματα .
Οι μαλλάξεις θα σε βοηθήσουν στην μυική αποσυμφόρηση της περιοχής ,μπορέι και όχι .Δεν χάνεις ''κάτι'' αν δοκιμάσεις .Θα πρέπει όμως ο γιατρός να μαλλάσει και περιμετρικά απο τον προστατη ,στους μύες της περιοχής ,οπού μπορεί να στραγγαλίζουν ...
Ο ένας μήνας είναι υπεραρκετος λήψης κινολόνης .Διεθνούς φήμης ουρολόγοι ,τόσο προτείνουν και μετά τέλος .Μετά βασικά  με διατροφή συμπληρώνεις την θεραπεία  και για αποκατάσταση του εντέρου σου .Πολύ δυνατή η ατιμη η κινολόνη ...
Παράθεση
Μάλιστα μου λέει στο διπλανό κτήριο έχουμε παιδία στην ηλικία σου με καρκίνο και εσύ κλαίγεσαι για την προστατίτιδα.
Ακράιο παράδειγμα και θλιβερό αλλά έτσι κάπως έιναι ...Η θεραπεία που σου πρότεινε όμως ο τρίτος γιατρός νομίζω πως δεν είναι αρκετή ...
Παράθεση
Επίσης όταν το ρώτησα για την εξέταση stamey meares μου ανέφερε ότι και με εξέταση σπέρματος είμαι καλυμένος.
Με όλα αυτά που έχω διαβάσει ,το ίδιο πιστεύω και εγώ .Ασε που έχω κάνει τα πάντα ,s.m,στυλεούς στην ουρήθρα με μαλλάξεις και χωρίς ,ουροομετρίες (ολαααα πολλές φορές )...
 
Παράθεση
μικροβιολόγος μου είπε ότι πρέπει να πάω σε κανένα μήνα από το τέλος της αντιβίωσης και ότι δεν θεωρεί τα αποτελέσματα έγκυρα.
Υσχύει .
Παράθεση
Τελευταία επίσκεψη στον γιατρό έγινε πριν 5 μέρες. Έκανα ξανά υπέρηχο κοιλίας (πριν και μετά την ούρηση) άδειαζα τελείως, και ουρομέτρηση η οποία ήταν αρκετά καλύτερη (μέση ροή 11 από 5,7 και μέγιστη ροή 15 από 10). Μου έγραψε μισό bactrimel κάθε βράδυ για 40 μέρες (να σημειώσω ότι στο 1ο αντιβιόγραμμα το μικρόβιο ήταν ανθεκτικό στην δραστική ουσία του bactrimel). Μου ανέφερε να συνεχίσω να πίνω 2lt νερό τουλάχιστον την ημέρα και να μην πίνω καθόλου αλκοόλ, σέξ με προφυλάξεις και να κρατάω όσο μπορώ ζέστη την περιοχή (μου είπε να φοράω ισοθερμικό κολάν τις ημέρες με αρκετό κρύο).
Σωστά σου είπε .

Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα θέλω  και θα περιμένω τις απαντήσεις σου :

0.Ιστορικό κατάθλιψης ή κάποιας άλλης σχετικής νόσου ;
1.Απο άγχος πως πάει ;
2.Γυμνάζεσαι ;Αν ναί ,τι ακριβώς κάνεις ;
3.Διατροφολογικά  ;
4.Το ύψος σους και  τα κιλά σου ποιά είναι ;
5.Κάθεσαι ώρες σε ένα γραφείο;
6.Τι είδους δουλειά κάνεις ;
7.Κοιμάσαι κανονικά ;
8.Φρούτα τρως;
9.Γλυκά;
10.Σεξουαλικές σχέσεις ;Συχνότητα;
11.Με τον αυνανισμό πως τα πας ;Ποιά ειναι η συχνότητα αυτού εβδομαδιέως;Ποια είναι η ηλικία σου ;
12.Με την τουαλέτα τις σχέσεις έχεις ;Αφοδεύεις με πρόγραμμα ; Ή όποτε να΄ναι ;
13.Καπνίζεις ;
14.Άλλες κακές συνήθειες ;Αλκοόλ,ναρκωτικά κτλ ;

*Ελπίζω να μπορέσεις να απαντήσεις ελεύθερα σε όλες τις ερωτήσεις μου .

Αν και θα έχεις ήδη ξεκινήσει την περιήγηση σου στο forum ,θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις πρώτα απο αυτό :

http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=654.0

Και μετά απο αυτό :

http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=652.0

Θα τα πας μια χαρά ,μην ανησυχείς .

Σχετικά με την υπογονιμότητα ,ο συμπασχων Phaethon έχει κάνει εκπληκτική έρευνα .
Διάβασε το ιστορικό του  γιατί αξίζει τον  κόπο :

http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=899.0

Τα λέμε .


7

Ναι, αλλά άλλο το "πρόβλημα" στο έντερο, και άλλο το ευερέθιστο έντερο. Μακάρι να είχαμε όλοι ευερέθιστο έντερο. Ή έννοια "πρόβλημα" περιλαμβάνει διάφορες καταστάσεις και παθήσεις. Σίγουρα όλα λύνονται με διατροφή και βιταμίνες, αλλά...μιλάμε για κάτι πολύ υποκειμενικό πια. Και συνήθως όλη αυτή η διαδικασία να βρεις τι σου κάνει και τι όχι συνεπάγεται νέο κύκλο άγχους και μήπως, και ίσως, και αν ,και θα, κλπ.
Καταρχήν δες την δίαιτα σου. Ειτρέπει ζυμαρικά. Αν έχεις καντιντίαση απαγορεύονται. Το αντίθετο για τα όσπρια,  Στην μία διαίτα κάνει αυτό, στην άλλη δεν κάνει, κλπ κλπ και πιασ' τ' αυγό και κούρευτο ένα πράμα. Και τελικά

Και δυστυχώς πολλοί απο εμάς είμαστε "ασυμπτωματικοί" για χρόνο και βάλε, χωρίς προσπάθεια μάλιστα, μέχρι που το πρόβλημα μας χτυπάει πάλι την πόρτα και καταρρέει η πυραμίδα.

Τέσπα, μακάρι να μην σε ξαναπιάσει ποτέ και να ήταν κάτι τυχαίο. Αλλά ρε φίλε....5 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (μετα παρελκομένων); Και λες ότι κάνεις και "δίαιτα"? Εμείς τα 4 της μερίδας παραγγέλνουμε και τα 2 τα παλεύουμε κιόλας.  ::)


Μήνυμα που ξεχειλίζει αρνητισμό. Πέραν τούτου ακαταλαβίστικο και στις μεμονωμένες φράσεις του και στο γενικότερο point του. Δις

8
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Προστάτης, δυσουρία ή τι άλλο;
« στις: Δεκέμβριος 04, 2014, 01:48:59 πμ »
E βρε πασάμ που λέει και ο ουρολόγος μου.
 .νοώ ότι σταματάω την "διαδικασία", για να κρατήσει πιο πολύ η ευχαρίστηση και καλά....Αλλιώς η εκπσερμάτιση είναι στο λεπτό.
Πόσο πιο λεπτομέρεια θες να σου πω δλδ; Θα μας παρεξηγήσουν στο τέλος.  :P
Ακόμα αδυνατω να κτλβω τον συσχετισμό σου με την ηλικία...
Δυστυχώς ομως πασαμ  ,ακόμα και με αυτό που σου αρέσει να  κανεις να ξερεις πως επιβαρύνεις την ηδη επιβαρυμένη  κατασταση .Το να παρατείνεις την εκσπερμάτιση είναι βλαβερό για τον προστάτη σουβ και τους μυες της περιοχης του...Αναφερεται σε πολλά site .
Μην ψαχνεσαι άλλο με μικρόβια ,η λύση ειναι μπροστά σου χρειαζεται απλα να ανοιξεις τα ματια σου .Καλή συνέχεια  .

9
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Προστάτης, δυσουρία ή τι άλλο;
« στις: Δεκέμβριος 03, 2014, 08:17:53 μμ »
Διακοπές κατά την διάρκεια του αυνανισμού εννοώ.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω .Αναφέρεσαι σε κάποιου είδους δυσλειτουργία ;

10
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Προστάτης, δυσουρία ή τι άλλο;
« στις: Δεκέμβριος 02, 2014, 06:57:50 μμ »
Hyper

Κάπου σε ένα άλλο σου ποστ είχα διαβάσει ότι κάποιοι το συγκεκριμένο μικρόβιο το αγνοούν, κάποιοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν. Φαντάζομαι για την προστατίτιδα και ΜΟΝΟ.
Πράγματι αυτό είχα γράψει .Ξέρεις όμως διαβάζουμε ,ζυγίζουμε καταστάσεις και αναβαθμίζουμε τις απόψεις μας βάση αυτών .Εγώ λοιπόν πιά πιστεύω ,πως οι περισσότερες των περιπτώσεων που ανευρίσκεται σταφυλόκοκκος είναι προιόντα επιμολύνσεις .
Και τι να σου κάνει ο λοιμωξιολόγος ; Πιστεύω πως η λύση είνα μπροστά σου και πως πολύ απλά δεν την βλέπεις ...Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο ,με πολύ αγχος , ελάχιστη σεξουαλική ζωή ,με κακής ποιότητα ύπνο,με αυξημένη συχνότητα αυνανισμού για την ηλικία του , με κακή ορθοπεδική στάση (προφανώς)πολλές ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας λόγω δουλειάς και με ένα έντερο όχι και τόσο ρυθμισμένο  και με κενώσεις σαν σε  δυσκοίλιου ανθρώπου ανα 2-3 μέρες (ιδιαιτέρως κακό).
Εσύ πιθανολογείς πως έχεις μικρόβια που σε κατατρώνε και ελπίζεις πως ένα φαρμακευτικό σχήμα θα σε κάνει καλά ,χωρίς να αλλάξεις ή να βελτιώσεις τίποτα απο τα παραπάνω ...
Δυστυχώς έτσι είναι , είδες πιο πάνω και μόνος σου ...
Φιλικά ,σταμάτα να κυνηγας μικρόβια και διόρθωσε αρκετά ότι πραγματικά αποφεύγεις να αποδεχτείς πως σου συμβαίνει ...
*Επίσης ,σε μία προηγούμενη σου απάντηση στην δική μου ερώτηση περι αυνανισμού κτλ ,λες :
Συνέπεια του απο πάνω είναι να αυνανίζομαι αρκετά συχνά, με πολλές διακοπές εσκεμμένες μέχρι να τελειώσω. Ίσως παίζει τον ρόλο του. Σαρανταρίζω τον Μάρτιο.
Τι εννοείς ; Γιατί διακοπές ,δεν καταλαβαίνω;Πως συσχετίζεις την ηλικία ;

11
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Προστάτης, δυσουρία ή τι άλλο;
« στις: Νοέμβριος 27, 2014, 11:50:45 μμ »
Δεν σου απαντάει κάποιος διοτί αυτό που σου συνέβη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φορουμ .
Ο σταφυλόκοκκος πιθανότατα να είναι επιμόλυνση απο τα χέρια σου ,ακόμα όμως και απο την κλανιά σου μπορέι ένα μείγμα να επιμολυνθεί .
Τα χέρια σου τα απολύμανες πριν δώσεις δείγμα ;
Το όργανό σου ;
Το καπάκι όταν το έκλεισες πρόσεξες μην πιάσεις την μέσα μεριά του ;

Μην σε πιάνει τόσο πανικός για τα μικρόβια ,διοτί όπως και το έχουμε χιλιοπεί ίσως να είναι και η τελευταία αιτία για την πάθηση μας

Ξεκίνα να διαβάζεις το φόρουμ απο την αρχή ,θα σε βοηθήσει να βγάλεις άκρη .Φανατίσου λίγο με την φάση της πάθησης και στρίμωξε την μεθοδικά .Το να κυνηγάς αόρατους εχθρούς δεν θα σου βγεί σε καλό .
Κουράγιο και ... Διάβασμα.

12
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Προστάτης, δυσουρία ή τι άλλο;
« στις: Νοέμβριος 21, 2014, 11:17:21 μμ »
Νοrdic
Όπως σε ακούω ,μου κάνει για ασθενής κατάλληλος για την εφαρμογή του πρωτόκολλου wise&anderson .
Aν η Θεσ/νικη δεν σου πέφτει μακριά πετάξου μία βόλτα ως τον κ.Ζουμπο . Δεν σημαίνει απαραίτητα όμως να ξέρεις πως είσαι κατάλληλος .Αξιολογήσε πρωτα απο τον γιατρό και μετά ο γιατρός κρίνει και σου προτείνει αντιστοίχως .Δεν είναι σαν τον μπαγλαμα τον Ακατάν ,που έχει το βρωμοδάχτυλο του σαν μόνη λύση . . .
 Λες ΄΄αν και τα περισσότερα είναι ήδη απαντημένα στα προηγούμενα  μου σχόλια ΄΄ .Δεν είμαι γιατρός σου για να διαβάσω το ιστορικό σου και να αποφανθω , απόψεις ανταλλάσουμε και απλά τυγχάνει εγώ σε αυτόν τον τομέα να είμαι λίγο πιο έμπειρος απο εσένα .
Φιλικά .

13
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Προστάτης, δυσουρία ή τι άλλο;
« στις: Νοέμβριος 21, 2014, 08:22:11 μμ »
Χαίρεται Νοrdic

Απάντηση στα προηγούμενα ερωτήματα σου:

1.
Όπως έχεις πεί και ο ίδιος ,έχει κάνει κατάχρηση απο αντιβιωτικά ,αντιβιωτικά υσχυρά που φτάνουν και χτυπούν μέχρι και νευρολογικά .Γιατί όχι και ολόκληρο το σώμα ;Τοξικότητα αυξημένη ίσως να σου συμβαίνει απο την χρόνια χρήση αυτών ,όπως και αυτό αν μεταφράζεται ...Πιστευώ πως όλα αυτά ,μερικά απο τα οποία συνέβεναν και σε εμένα παλιότερα και σε μεγαλύτερο βαθμό τότε απο εσένα ,οφείλονται περισσότερο στις κινολόνες και όχι στα alpha-blockers ...Κάνε μία έρευνα για αυτές και θα με θυμηθείς ...

2.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω ,δεν γνωρίζω .

3.
Να συμβουλευτείς τον γιατρό σου επι τούτου αν και το norgesic σωστα σου χορηγήθηκε , πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την νευρομυική  φύση της πάθησης και πως κατά μία ένοια αυτό που έχουμε πάθει είναι μία εσωτερική θλάση των μύων της λεκάνης και κυρίως αυτών του σφιγχτήρα μυ και γύρω ...

4.Γιατί όχι ;


Όσον αναφορά τα υπόλοιπα :

0.Ιστορικό κατάθλιψης ή κάποιας άλλης σχετικής νόσου ;
1.Απο άγχος πως πάει ;
2.Γυμνάζεσαι ;
3.Διατροφολογικά ;
4.Το ύψος σους και  τα κιλά σου ποιά είναι ;
5.Κάθεσαι ώρες σε ένα γραφείο;
6.Τι είδους δουλειά κάνεις ;
7.Κοιμάσαι κανονικά ;
8.Φρούτα τρως;
9.Γλυκά;
10.Σεξουαλικές σχέσεις ;
11.Με τον αυνανισμό πως τα πας ;Ποιά ειναι η συχνότητα αυτού εβδομαδιέως;Ποια είναι η ηλικία σου ;
12.Με την τουαλέτα τις σχέσεις έχεις ;Αφοδεύεις με πρόγραμμα ; Ή όποτε να΄ναι ;
13.Έχεις κάνει ποτέ ουροομετρία .Αν η ουροομετρία δεν δείξει βλάβη στην ουρήθρα ,η κυστεοσκόπηση είναι περριτή .Να μην το κάνεις αυτό ,η παραπάνω μέθοδος είναι εγγύηση .Η κυστ/ηση είναι πανάκριβη , μπορέι να διημιουργήσει βλάβεις στην ουρήθρα και στον αυχένα  και πονάει πολυ. Η διχαλωτή ούρηση ,όσο περίεργο και αν σου φαίνεται μπορεί να οφείλεται σε γεμάτους ένταση μύες στην περιοχής της πυελού και όχι σε στένωση ..
Αυτό τον καιρό παίρνεις κάποιου έιδους alpha blockers ;
Αν όχι να πάρεις ,θα βοηθηθείς σε μεγάλο βαθμό ελπίζω...

Καλή δύναμη και θα πάνε όλα καλά ,θα δείς .

14
'Beta Sitosterol &modulon moducare
2 πολύ ενδιαφέροντα συμπληρώματα και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί .
Το Β' sitosterol αναφέρεται στο http://www.prostatitis.org/iwfmBetaSitosterol.html με την εξης επιτυχημένη εξιστόρηση που δεν κρύβει διαφήμιση ,απο έναν άντρα που έπασχε απο ΚΥΠ (καλοήθη υπερπλασία) :

I am a 44-year-old man who had benign prostate hyperplasia (BPH). Prior to taking supplements, I suffered from ALL of the textbook symptoms. My physician suggested surgery. I decided to research the problem via the internet, purchased a supplement called Beta Sitosterol, and four months later, my BPH is gone. Two other gentlemen at my company who had BPH took Beta Sitosterol, and their symptoms are gone. My question is, why didn't I see Beta Sitosterol as a treatment (cure) for BPH on any of the numerous medical websites I visited during my search for help?! Any physician bringing this treatment to the forefront would be a hero!

Μετάφραση :

Είμαι ένας 44-year-old ανδρας που είχε καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ). Πριν από τη λήψη συμπληρωμάτων, υπέφερα από όλα τα συμπτώματα .Ένας  γιατρός μου πρότεινε χειρουργική επέμβαση. Αποφάσισα να ερευνήσω το πρόβλημα μέσω του διαδικτύου έτσι  αγόρασα ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται βήτα σιτοστερόλη, και τέσσερις μήνες αργότερα, η καλοήθη υπερπλασία του προστάτη μου έχει φύγει. Δύο άλλοι συνάδελφοι στην εταιρεία μου, ο οποίοι είχαν  ΚΥΠ πήραν  Βήτα σιτοστερόλη, και έχουν φύγει τα συμπτώματά τους. Η ερώτησή μου είναι, γιατί δεν βλέπω την  Βήτα σιτοστερόλη ως θεραπεία (θεραπεία) για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη σε κάποια από τις πολλές ιατρικές ιστοσελίδες που επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου για  βοήθεια! Κάθε γιατρός φέρνοντας αυτή τη θεραπεία στο προσκήνιο θα ήταν ένας ήρωας!
Με μία σύντομη έρευνα ,παρατήρησα πως όντως δουλεύει και εκτός αυτού βοηθάει και στην τριχόπτωση (http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3839.html).Θα μπορούσε εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί ,αντι του saw pallmeto .Aν σας ενδιαφέρει ,θα μπορούσατε να το ερευνήσετε.

Για το moducare και συγκεριμένα για αυτο της modulon θα μιλήσω απο προσωπικη εμπειρία ,μέσω ενος φίλου ,όπου το λάμβανε ως αποθεραπεία μετά απο καυτηριασμό σε κάτι κονδυλώματα που είχε κολλήσει .Άριστα αποτελέσματα μετά απο μια χρήση 3 μηνών και αλλαγή - βελτίωση στην ενεργητικότητα του  και στην  libido του .Eνω δεν είχε κάποιο στυτικό πρόβλημα , του έκανε τρομερή εντύπωση η  αύξηση της επιθυμίας  .Όταν το πήρα στα χέρια μου και διάβασα τις οδηγίες του,είδα πως ανέφερε εντος του και την χρόνια προστατίτιδα .Το χορηγούν γιατροί και γενικότερα είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα ,εξίσου καλό ίσως και σαν το quercetin .Aνήκει στα  ανοσορυθμιστικά και προσωπικά σκοπεύω άμεσα να το αγοράσω .Πιο συγκεκριμένα :

Το νέο παγκοσμίου φήμης φυσικό προϊόν Moducare (Modullon) είναι ένα προϊόν (μοναδικό πατενταρισμένο και φυτικό) από καθαρές στερόλες και στερολίνες από σπάνιο είδος κωνοφόρων.
Πολλές κλινικές μελέτες έγιναν παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, σε ενήλικες και σε παιδιά με διάφορες χρόνιες παθήσεις που οφείλονται σε διαταραχές του ανοσιακού συστήματος όπως αλλεργίες, ρευματοειδή αρθρίτιδα και ιογενείς περιπτώσεις, χρόνιος έρπης, άφθες, HIV, κ.λ.π. Από τις μελέτες απεδείχθη ότι το Moducare σταθεροποιεί το ανοσιακό σύστημα ρυθμίζοντας τη δράση των κυττάρων του.

Βελτιώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών, των ατοπιών, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και των χρόνιων ιογενών περιστατικών όπως ο έρπης, οι μυρμηκιές, οι άφθες, το HIV κ.λ.π. που συντηρούνται από τις διαταραχές του ανοσιακού συστήματος.
Λαμβάνεται και μαζί με την υπάρχουσα θεραπεία με σκοπό να βοηθήσει στην ισορροπημένη ανοσιακή απάντηση του οργανισμού σε αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις.


πηγή:http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=172&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=3334&option=com_virtuemart&Itemid=491&lang=elΝα σας θυμίσω πως όπως μας είχε πεί ένας γιατρός ,'' όλα ξεκινούν από μια μικροβιακή  ή ιογενή  προσβολή ''.
Αν αυτή μας η πάθηση έχει να κάνει με αυτή την σχετική προσβολή οπου θα διαταραξει σαφως το ανοσιακο σύστημα  ,όπως και  αν έχει να κάνει με κάποια απο τα αυτοάνοσα νοσήματα  που ακόμα η επιστημονική κοινότητα  δεν έχει αναγνωρίσει ,ίσως το συγκεκριμένο φυτικότατο συμπλήρωμα να μας βοήθησει .Ίσως ένα πόσοστο της τάξεως του 2 %  να βοηθηθεί.Ίσως ...Bεβαίως ο γιατρός αναφερόταν ,στην νευρομυική απορύθμιση της περιοχής να προσθέσω και όχι σε αυτή την θεωρία που αναφέρω και  βρίσκω εξίσου  πειστική  .

Απο οτι φαίνεται πάντως το συκώτι μου έχει σίγουρα ακόμα πάρα πολύ χώρο για πειράματα ...


Όταν είχα διαβάσει για τις ιδιότητες των στερολίνων σε σχέση με τον προστάτη ,της μείωσης της φλεγμονής κτλ ,είχα εντυπωσιαστεί και αν μη τι άλλο το έδειξα αυτό με αυτά που έγραψα .
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την δράση του ,διότι τα συμπτώματα με εγκατέλειψαν ,είχα σκάσει όμως ήδη κάμποσα χρήματα και μου έμεινε στο συρτάρι ένα συμπλήρωμα πολύ δυνατό που λεγότανε modulon moducare .Είχα καταλήξει πως αν και ελλειπές σε κάποια συστατικά ,είχα πολλές πιθανότητες να δουλέψει ,ωσπού τις προάλλες διάβασα ένα άρθρο στο Έθνος και βρήκα το m&m πως άρχισε να κυκλοφορεί με επιπλέον συστατικά όπως το saw palmetto !!!
Διαβάστε όλο το θέμα αυτό και ρίξτε και μία ματιά στο άρθρο του Έθνους .Θα πρότεινα να το δοκιμάσετε και να μας μεταφέρετε τις εμπειρίες σας .
Πηγή :
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=24301&subid=2&pubid=63689973

15
Ιστορικό αναγνωστών / Απ: Πεϊκή πρόσθεση
« στις: Οκτώβριος 31, 2014, 06:49:05 μμ »
 Για να κλείσω αυτό τον ανήλεο απο μεριάς μου καταιγισμό ερωτήσεων ,θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πρίν την επέμβαση είχες ποτέ σου κανονικες στύσεις ;
 Στην παιδική σου ηλικία και στους 1ους αυνανισμούς που του δίναμε και καταλάβαινε ,παρατηρούσες δυσλειτουργία ;
 Αν ναι πάντοτε  ή παροδικά ;Πότε πραγματικα το παρατήρησες ;
 

Σελίδες: [1] 2 3 ... 37