Χρόνια προστατίτιδα - Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους > Είδη Θεραπείας

Διάφορα άλλα συμπληρώματα διατροφής & Βιταμίνες

(1/3) > >>

Hyper Ban:
'Beta Sitosterol &modulon moducare
2 πολύ ενδιαφέροντα συμπληρώματα και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί .
Το Β' sitosterol αναφέρεται στο http://www.prostatitis.org/iwfmBetaSitosterol.html με την εξης επιτυχημένη εξιστόρηση που δεν κρύβει διαφήμιση ,απο έναν άντρα που έπασχε απο ΚΥΠ (καλοήθη υπερπλασία) :

I am a 44-year-old man who had benign prostate hyperplasia (BPH). Prior to taking supplements, I suffered from ALL of the textbook symptoms. My physician suggested surgery. I decided to research the problem via the internet, purchased a supplement called Beta Sitosterol, and four months later, my BPH is gone. Two other gentlemen at my company who had BPH took Beta Sitosterol, and their symptoms are gone. My question is, why didn't I see Beta Sitosterol as a treatment (cure) for BPH on any of the numerous medical websites I visited during my search for help?! Any physician bringing this treatment to the forefront would be a hero!

Μετάφραση :

Είμαι ένας 44-year-old ανδρας που είχε καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ). Πριν από τη λήψη συμπληρωμάτων, υπέφερα από όλα τα συμπτώματα .Ένας  γιατρός μου πρότεινε χειρουργική επέμβαση. Αποφάσισα να ερευνήσω το πρόβλημα μέσω του διαδικτύου έτσι  αγόρασα ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται βήτα σιτοστερόλη, και τέσσερις μήνες αργότερα, η καλοήθη υπερπλασία του προστάτη μου έχει φύγει. Δύο άλλοι συνάδελφοι στην εταιρεία μου, ο οποίοι είχαν  ΚΥΠ πήραν  Βήτα σιτοστερόλη, και έχουν φύγει τα συμπτώματά τους. Η ερώτησή μου είναι, γιατί δεν βλέπω την  Βήτα σιτοστερόλη ως θεραπεία (θεραπεία) για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη σε κάποια από τις πολλές ιατρικές ιστοσελίδες που επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου για  βοήθεια! Κάθε γιατρός φέρνοντας αυτή τη θεραπεία στο προσκήνιο θα ήταν ένας ήρωας!
Με μία σύντομη έρευνα ,παρατήρησα πως όντως δουλεύει και εκτός αυτού βοηθάει και στην τριχόπτωση (http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3839.html).Θα μπορούσε εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί ,αντι του saw pallmeto .Aν σας ενδιαφέρει ,θα μπορούσατε να το ερευνήσετε.

Για το moducare και συγκεριμένα για αυτο της modulon θα μιλήσω απο προσωπικη εμπειρία ,μέσω ενος φίλου ,όπου το λάμβανε ως αποθεραπεία μετά απο καυτηριασμό σε κάτι κονδυλώματα που είχε κολλήσει .Άριστα αποτελέσματα μετά απο μια χρήση 3 μηνών και αλλαγή - βελτίωση στην ενεργητικότητα του  και στην  libido του .Eνω δεν είχε κάποιο στυτικό πρόβλημα , του έκανε τρομερή εντύπωση η  αύξηση της επιθυμίας  .Όταν το πήρα στα χέρια μου και διάβασα τις οδηγίες του,είδα πως ανέφερε εντος του και την χρόνια προστατίτιδα .Το χορηγούν γιατροί και γενικότερα είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα ,εξίσου καλό ίσως και σαν το quercetin .Aνήκει στα  ανοσορυθμιστικά και προσωπικά σκοπεύω άμεσα να το αγοράσω .Πιο συγκεκριμένα :

Το νέο παγκοσμίου φήμης φυσικό προϊόν Moducare (Modullon) είναι ένα προϊόν (μοναδικό πατενταρισμένο και φυτικό) από καθαρές στερόλες και στερολίνες από σπάνιο είδος κωνοφόρων.
Πολλές κλινικές μελέτες έγιναν παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, σε ενήλικες και σε παιδιά με διάφορες χρόνιες παθήσεις που οφείλονται σε διαταραχές του ανοσιακού συστήματος όπως αλλεργίες, ρευματοειδή αρθρίτιδα και ιογενείς περιπτώσεις, χρόνιος έρπης, άφθες, HIV, κ.λ.π. Από τις μελέτες απεδείχθη ότι το Moducare σταθεροποιεί το ανοσιακό σύστημα ρυθμίζοντας τη δράση των κυττάρων του.

Βελτιώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών, των ατοπιών, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και των χρόνιων ιογενών περιστατικών όπως ο έρπης, οι μυρμηκιές, οι άφθες, το HIV κ.λ.π. που συντηρούνται από τις διαταραχές του ανοσιακού συστήματος.
Λαμβάνεται και μαζί με την υπάρχουσα θεραπεία με σκοπό να βοηθήσει στην ισορροπημένη ανοσιακή απάντηση του οργανισμού σε αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις.

πηγή:http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=172&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=3334&option=com_virtuemart&Itemid=491&lang=elΝα σας θυμίσω πως όπως μας είχε πεί ένας γιατρός ,'' όλα ξεκινούν από μια μικροβιακή  ή ιογενή  προσβολή ''.
Αν αυτή μας η πάθηση έχει να κάνει με αυτή την σχετική προσβολή οπου θα διαταραξει σαφως το ανοσιακο σύστημα  ,όπως και  αν έχει να κάνει με κάποια απο τα αυτοάνοσα νοσήματα  που ακόμα η επιστημονική κοινότητα  δεν έχει αναγνωρίσει ,ίσως το συγκεκριμένο φυτικότατο συμπλήρωμα να μας βοήθησει .Ίσως ένα πόσοστο της τάξεως του 2 %  να βοηθηθεί.Ίσως ...Bεβαίως ο γιατρός αναφερόταν ,στην νευρομυική απορύθμιση της περιοχής να προσθέσω και όχι σε αυτή την θεωρία που αναφέρω και  βρίσκω εξίσου  πειστική  .

Απο οτι φαίνεται πάντως το συκώτι μου έχει σίγουρα ακόμα πάρα πολύ χώρο για πειράματα ...

votano25:
Καλησπερα!
Το modulon moducare γνωρίζετε αν επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος, αν δημιουργεί υπογονιμότητα, ποιες είναι οι παρενέργειες που δημιουργεί?

Hyper Ban:

--- Παράθεση από: votano25 στις Δεκέμβριος 16, 2012, 11:22:35 πμ ---Καλησπερα!
Το modulon moducare γνωρίζετε αν επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος, αν δημιουργεί υπογονιμότητα, ποιες είναι οι παρενέργειες που δημιουργεί?

--- Τέλος παράθεσης ---
Από όσα ξέρω δεν την επηρεάζει αρνητικά ,αλλά την βελτιώνει  .
Είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό .Φίλος με κονδυλώματα που το πήρε , εκτός του ότι του ''χαθήκανε''  είδε και βελτίωση (χωρίς να έχει προαναφερθέν πρόβλημα) και στην libido  .Η προστατίτιδα αναφέρεται και στο φύλο οδηγιών του από ότι είχα δει .
Από όσο θυμάμαι ,τα 2 πρώτα  κουτιά τα παίρνεις εις διπλούν τον πρώτο μήνα και για τους άλλους 2 τα παίρνεις κανονικά .
Το έχεις ξεκινήσεις όμως ; Πως και κάνεις μια τέτοια ερώτηση ;
Λάβε υπόψιν σου ,πως αν το πρόβλημα δεν είναι στο ανοσοποιητικό σου , πως δεν θα δράσει και πως κατόπιν θα πρέπει να ψαχτείς για κάτι άλλο .Όσο τα όπλα σου θα λιγοστεύουν ,τόσο πιο κοντά θα έρχεσαι στην αλήθεια για αυτό που έχεις .
Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις .Μην το σκέφτεσαι επίσης ,δεν είναι συνθετικό φάρμακο αλλά μια βόμβα σιτοστερόλης .
Απο παρενέργειες γιατί δεν κάνεις μια έρευνα στο διαδύκτιο ;Επίσης πως είναι δυνατον να φοβάσαι τις παρενέργειες ενός φυτου ,αψηφώντας στο παρελθόν τις παρενέργειες  του πιο σκληρού όλων των αντιβιώσεων ,την κινολόνη  ;Είμαι σίγουρος πως έχεις πάρει κούτες απο δάυτες . . .
Υποθετικά βεβαίως μιλάω για το ότι έχεις πάρει αντιβίωση ,μιας και δεν έχεις μπει καν στον κόπο να μας αναφέρεις το ιστορικό σου, κάτι τόσο σημαντικό για όλους , όσο και η σημερινή σου ερώτηση για σένα .
Περαστικά . -

votano25:
Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση!
Super Ban χρησιμοποίησα την κουερσετίνη της source natural βλεπωντας σημαντική βελτίωση μόλις την σταμάτησα μετά απο διάστημα 20 ημέρων, με έπιασε συχνοουρία ειδικά το πρωί απο τις 7 μεχρι της 10 παώ 4 φορές.Να μην τα πολυλογο κάνει δουλεια αλλα για μικρο διαστημα μετα τα συμπτωματα επανερχονται.
Στην δικια μου περίπτωση το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο υπερβολικό αυνανισμό.
Εξετασεις σπερματος, προστατικου και ουρων καθαρες επανηλλημενες φορές.
Απο αντιβιωσης εχω παρει την prixina και την vibramicin. Πριν ενα χρονο την prixina για 1 μηνα και την vibramycin τον σεπτεμβριο για 2 εβδομαδες.
Οταν ξεκινησα την κουερσετινη μετα απο 2 μερες μου εξαφανηστικαν ολα και αμα λεω ολα το εννοω. Βελτιωθηκε η ροη των ουρων κοπηκε η συχνουρια και εφηγε ο πονος εντελώς.
Τέλος δεκεμβριου του 2011 πηγα στον πασιγνωστο γιατρο που θεραπευει την προστατιτιδα εσκασα καμποσα χρηματα 3 κατοσταρια για να μου πει οτι εχω προστατιτιδα και θελει θεραπειες. Ουτε θεραπειες εκανα ουτε τιποτα.
Τα συμπτωματα που εχω ειναι συχνουρία-τσουξιμο πονο στους ορχεις χαμηλη ακτινα ουρων και δυσκολια κατα την ουρηση.
 

votano25:
Η δοσολογια για το Moducare μήπως ξερεις ποσο πρεπει να ειναι?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση