Χρόνια προστατίτιδα - Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους > Είδη Θεραπείας

Ομοιοπαθητική

(1/3) > >>

flamengo:
Καλησπέρα παίδες.
Όντας πολύ κουρασμένος και ταλαιπωρημένος από αυτή την ιστορία θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχει κανείς δοκιμάσει την ομοιοπαθητική σαν μέθοδο θεραπείας. Για μένα θα είναι σίγουρα το επόμενο βήμα γνωρίζοντας από οικογενειακό κύκλο που την χρησιμοποιεί για χρόνια ότι βοηθάει σε πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως ψυχοσωματικά που κατά τη γνώμη μου είναι και η πηγή των προβλημάτων μου (μας). Θα ήθελα να ξέρω εάν την έχει δοκιμάσει κανείς. Το επόμενο βήμα για μένα θα είναι το πρωτόκολλο W-A σε περίπτωση που η ομοιοπαθητική δεν φέρει αποτέλεσματα. Ευχαριστώ.

aaa:
Κάνω ομοιοπαθητική μια ζωή. Πιο πολύ από μόνος μου αφού την είχα σπουδάσει 4 χρόνια. Βέβαια δεν είμαι και τόσο καλός, γιατί το αρχικό φάρμακο πηγαίνω και βγάζει άλλος.
Ψυχοσωματικά θα σε βοηθήσει. Για το νευρομυικό πόνο όμως μην περιμένεις πολλά. Απο το ολότελα πάντως καλό είναι

john:
Ομοιοπαθητική κάνει ο markelos εδώ και κάποιους μήνες. Απ όσο ξέρω χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Φαέθων:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Συγνώμη αν η άποψή μου στενοχωρήσει κάποιον: κρατάω από το παραπάνω άρθρο τα εξής: placebo, ψευδοεπιστήμη του μεσαίωνα και επίσης ότι καμία στατιστική έρευνα δεν μπόρεσε να αποδείξει τις δήθεν θεραπευτικές της ιδιότητες. Αυτά πιστεύω εγώ, ένας καθαρόαιμος σκεπτικιστής που ωστόσο την δοκίμασα μπας και εκπλαγώ...

aaa:
Δυστυχώς για να τεκμηριωθεί η ομοιοπαθητική χρειάζεται μεθοδολογία διπλής τυφλής μελέτης. Όμως η ομοιοπαθητική για την ίδια ασθένεια σε διαφορετικούς ανθρώπους δίνει διαφορετικά φάρμακα. Οπότε δύσκολα τεκμηριώνεται. Όμως τώρα τελευταία υπάρχουν εργασίες που λαμβάνουν υπόψη όλα αυτά και δείχνουν αποτελέσματα. Όμως πάντα κουτσαίνουν στην διπλή-τυφλή και έτσι πάντα θα υπάρχει πρόβλημα. Όμως είναι πολλή αναγνωρισμένη στην Ευρώπη με νοσοκομεία στην Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία.
Κάνει καλό μόνο στα ψυχολογικά άγχος και κα. Αυτό με την προϋπόθεση να πας στον καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα. Αν πας σε ένα της σειράς ή ακόμα χειρότερα σε εμένα, που δεν έχω το ακριβό πρόγραμμα του υπολογιστή δε θα κάνεις τίποτε.
 Συμφωνώ όμως απόλυτα ότι για την περίπτωσή μας δεν κάνει σπουδαία πράγματα και να τα φυλάξουν τα λεφτά να τα δώσουν αλλού.
Πάντως επειδή είναι δύσκολη με λίγα αποτελέσματα, την εγκατέλειψα μια και βρήκα το δρόμο μου στην κλασική ιατρική. Κρίμα τα χρήματα αυτά των τεσσάρων χρόνων έπρεπε να τα δώσω για βελονισμό, που και εύκολος είναι και πιο ορατά αποτελέσματα έχει!
Ο Βελονισμός εμένα με ανακουφίζει για το χρόνιο πυελικό άλγος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση