Χρόνια προστατίτιδα - Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους > Ιστορικό Αναγνωστών

Προστατιτιδα κι έλλειψη G6PD

(1/3) > >>

Αναστασιος:
Γεια σας ..έλλειψη (g6pd)υπάρχει κάποιος με το πρόβλημα αυτό .;;
Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία αποφάσισα να γράψω κ εγώ μήπως κ πετά από τους γιατρούς βρεθεί κάποιος που να γνωρίζει κάτι ξ να αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο ..
Πριν 3 χρόνια  βρέθηκε στο σπερμα E. coli
Πήγα σε γιατρό κ όταν του είπα το μικρόβιο κ μετά ότι έχω έκλειψη (ενζύμου g6pd) μου λέει να βρω κάποιον άλλο γιατί δεν μπορεί να με βοηθησει..πήγα κ σε δυο τρεις κ μου είπαν ότι δύσκολο πολύ γιατί δεν μπορώ μα πάρω κινολονες ..το αγαπημένο φάρμακο των ουρολόγων μετά έμαθα ..με έστειλαν να μιλήσω με λοιμοξιολογο ..ίσως δεν ήθελαν να μπλέξουν σε δύσκολες ιστορίες ..
Είχα συμπτώματα πολύ δύσκολα σαν να σου βάζουν ένα καρφί στο δεξιό ορχι πόνο στην μέση βουβωνική χώρα κόπωση κ ένιωθα σαν ανάπηρος ..ο λοιμοξιοκογος μου είπε οτι εισΙ πολύ ευαίσθητο αλλά δεν μπορώ να πάρω ολα τα φάρμακα ..όποτε με έβαλε σε ενέσιμο φάρμακο κατευθείαν (veracol ) για 10 μέρες ..αμέσως τα συμπτώματα ηρεμήσαν κ τα ξέχασα ολα .μετα μου έδωσε fosfoshin για 7 μέρες σαν προστασία ..μετά μια βδομάδα μου βγαίνει enterococcus fecalis ..με ίδια συμπτώματα απλά πιο ήπια ειδικά τον πόνο στο ορχι ..ξεκινώ αντιβίωση με agumedin για δυο μήνες κ μετά σιγά σιγά τα συμπτώματα μου έφυγαν κ ξέχασα την προστατιτιδα για ένα μισή χρόνο ..ύστερα ξεκίνησαν σιγά σιγά τσούξιμο με καύσιμο από κάτω κ νομιζα για άλγος ..κάνω καλιεργεια σπέρματος κ βγαίνει E. coli ..το ίδιο που είχα ..ανθεκτικό στην αντιβίωση που είχα παρει ..ο λοιμοξιολογος μου λέει δεν έχουμε επιλογές κ με βάζει ενδοφλέβια (invanz )..10 μέρες ..το φάρμακο αυτό μου έβγαλε νευρικότητα ένταση κ με αποδιοργανώσαι ..αν κ τα συμπτώματα δεν μου έφυγαν εντελως μετά μου βγήκε ξανά enterococcus ..έδωσα αρκετες καλιεργειες ..η μισές βρήκαν με λίγες αποικίες η αλλά μισές στείρες δεν ξέρω τι να πιστέψω ..
Ο λοιμοξιοκογος μου κερί ξανά agumedin για δυο μήνες ..
Σκέφτομαι μόνο ότι αντε κ καθάρισα τώρα για λίγους μήνες αν ξαναβγεί το E. coli που με την αντιβίωση που έχω παρει θα είναι ανθεκτικό σε ολα ..μόνο σε φάρμακα ενδοσοκομειακα  ενδοφλέβια μετά με πολλές παρενέργειες για ολα ..
Μήπως θα ήταν καλά για να γλιτώσω από τα τοσα βαριά τοξικά ενέσιμα φάρμακα το χειρουργείο ..;;κ που δεν ξέρω αν τελικά θα καθαρίσω ποτέ κ αν τα χρειαστώ δε μια δύσκολη δεν θα τα έχω .???γιατί δεν έχω πολλές επιλογές λόγο των λίγο φαρμάκων που μπορώ να πάρω από έκλειψη (g6pd)...

santan:
Πριν από οτιδήποτε αλλο. Τι εννοείς χειρουργείο;

Αναστασιος:
Εννοώ το χειρουργείο καθαρισμό προστάτη turis laser ..γιατί αν ξαναβγεί το E. coli οι μίνες επιλογές μου είναι ενδοφλέβια ενέσιμα οπβς μου είπε πι λοιμοξιολογος κ πολύ δυνατά τοξικά φάρμακα ενδοσοκομιακα που πραγματικά δεν θα ήθελα να μπω σε κάτι τέτοιο κ να δηλητήριασο τον οργανισμό μου ..δενΈχω  επιλογές ...

santan:
Αναστάσιος καλημέρα.

Σχετικά με την έλλειψη G6PD, ανεξάρτητα με το e-coli, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι? Η γενικότερη υγεία σου με άλλα λόγια είναι καλή? Σε παρακολουθεί μόνιμα κάποιος γιατρός? Παίρνεις κάποια άλλη αγωγή? Να σου πώ προκαταβολικά ότι δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη πάθηση, αλλά θα προσπαθήσω να σου δώσω μια γνώμη για το πως θα αντιμετώπιζα εγώ την κατάσταση που είσαι.

Πες μου επίσης, τι εννοείς με το χειρουργείο? Τι ακριβώς σκέφτεσαι να κάνεις? Σου το πρότεινε ο γιατρός σου, με κάποια εξήγηση? Για πιο λόγο το προτείνει σαν λύση?

Τα δεδομένα σου: "Έβγαλες" e-coli. Πήρες την αντιβίωση, και "πέρασε". Μετά από 1.5 χρόνο πάλι το ίδιο. Ξαναπήρες αντιβίωση, και τα συμπτώματα έφυγαν τελείως. Σήμερα πως είσαι? Έχεις καποιο σύμπτωμα? Υπάρχει κάποια εξέταση που να σου λέει ότι το μικρόβιο είναι ενεργό?

Θα ξεκινούσα από αυτό. Έχεις το e-coli που επιμένει. Το έχεις σήμερα? Αν όχι, και δεν έχεις συμπτώματα, θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα.

Περιμένω την απάντησή σου.


Αναστασιος:
Καλησπέρα μετά από καιρό ..δεν έχω το E. coli ..πλέον ..μετά από ενέσιμη αντιβίωση ..αλλά μου βγήκε το fecalis ..κ παίρνω angumedin για ένα μήνα ..αν όμως ξανά βγει κάτι θα πάω χειρουργείο να ξεμπλέκω από ολα τα χυμικα φάρμακα κ διότι δεν μπορώ να πάρω πλέον από στομα μόνο δυνατά ένεσιμα πράγμα που το θεωρώ πλέον επικυνδινο ..κ αν ποτέ καθαρισμό ..είναι κ ο λόγος που θα καθαρίσω το αδενομα εσωτερικά ...να ξυλεωθω από τα ένεσιςιμα Φάρμακα τα νόσοκομεια κ να  μην πονάω κ είναι σαν παράλυτος ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση