Χρόνια προστατίτιδα - Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους > Ιστορικό Αναγνωστών

Προστατιτιδα κι έλλειψη G6PD

<< < (3/3)

santan:
Αναστάσιε πάλι να σου απαντήσω από εδώ.

Να σε ρωτήσω πάλι την ηλικία σου.
Δεύτερο. Ηρέμησε. Τα βάζεις όλα σε ένα κουβά και δεν έχεις τίποτα ξεκάθαρο. Από τον τρόπο που γράφεις, φαίνεται ότι είσαι τρελαμένος, αγχωμένος, μπερδεμένος, δεν σε βοηθάνε οι γιατροί, έχεις χαθεί, φοβάσαι υπερβολικά και όλα αυτά που είναι η τέλεια συνταγή για να μπλέξεις σε έναν επώδυνο φαύλο κύκλο.

--- Παράθεση ---Καλησπέρα ..σου ξαναγράφω ..τον Μάιο πήρα για coli ενεσημο meropenemi ..μετά βγήκε εντεροκοκος κ πήρα μετά από ενάμιση μήνα augumedin  για 27 μέρες ...είχα συπτωματα κ μια ενόχληση ..μετά από την θεραπεία με augumedin τα συπτωματα επέστρεψαν χειρότερα με καυσαλγιες κάτω δεξιό ορχι πόνο βουβωνική χώρα κ ..μετά μου βγήκαν κ
Πόνοι δαν τράβηγμα στο τένοντα δίπλα στον ορχι κ τράβηγμα ένα περπατάω πίσω στον γλουτό μέχρι κάτω πίσω στο πόδι πάνω μέρος κ στην μέση  ..αυτά ήρθαν μετά από την αντιβίωση ..όταν δε με πιάνει η καυσοαλγια με τσούξιμο στον ορχι αντανακλά στο σβέρκο μου κ στο κεφάλι μου κ με τρελενει αυτή η αίσθηση αυτό το συπτωματα η ενόχληση ..διαρκεί 10..15 λεπτά κ μετά πιο ήπια τα ενόχλημα .πέρασαν δυο μήνες χωρης αντιβίωση .κ ξεκίνησα αντιβίωση minocin μινοκυκλινι για εντεροκοκο που τελικά με το augumedin προφανούς δεν καθάρισε κ δις καλιεργειες σπέρματος στην αρχή δεν έβγαιναν κ μετά μια έβγαιναν μια όχι ..έκανα Stamney μάλαξη κ στο προστατικό υγρό βρέθηκε εντεροκοκος με καθόλου πυοσφαίρια ..μετά έκανα διορθικο υπέρηχο κ βρέθηκαν πολλές αποτιτανωσεις με πολλές φλεγμονές  ενεργές ..έτσι έγραψαν ..πως γίνεται πυοσφαίρια καθόλου κ φλεγμονές ενεργές ??εκανα κ μεταδιδόμενα μικρόβια κ βρέθηκα γοννορια πραγμα που δεν περίμενα με τίποτα ..εδωσα ξανα pcr αλλά μια μερα  αφού έκοψα την αντιβίωση minocin κ ξανά έδωσα pcr κ βγήκαν αρνητικά ..οι μικροβιολόγοι μου είπαν γις να ειναι έγκυρα τα αποτελεσξαυσ Θα πρέπει να υπάρχει αποχή από την αντιβίωση 10 μέρες ..όποτε ξαναέδωσε κ περιμένω ..η γυναίκα μου έδωσε κ αυτή κ βγήκαν αρνητικά ..μπορεί η γόνορια αν υπάρχει να κάνει τέτοια συπτωματα .;;στον ορχι εννοώ κ ολα αυτά .;;το minocin που πήρα για εντεροκοκο το σταμάτησα την 4η μετά γιατί μου έβγαλε παρενέργειες οπως ζαλάδες κ ανορεξία πραγμα που το γράφει σαν συπτωματα ..μετά που την σταμάτησα γύρισαν ξανά τα συπτωματα οπως είχα κ μετά το augumedin ..καυσαλγια στον ορχι με τσούξιμο κ αντανακλούσε στο κεφάλι μου κ
Κ
Κρατούσε 10..15 λεπτά ..κ
Μου κατέστρεφε το μυαλό κ το κεφάλι μου .ευτυχία αυτό κράτησε τεσσσρης μέρες κ
Μετά υποχώρησε κ έχω τις καυσαλγιες μου κ τα τσουξιματα αλλά χωρίς να αντανακλούνε στο ζβεσξο νου κ συο κεφάλι μου ..μετά πήρα a blokers κ τα τραβήγματα στον τένοντα μηρό κ πόδι κ μέση υποχώρησαν αρκετά ..τώρα φοβαμαι να ξανά ξεκινήσω αντιβίωση για εντεροκοκο fosfocin me vibramicin για ένα μήνα μήπως μετά την αντιβίωση ξαναγυρίσουν τα συπτωματα χειρότερα ..δεν ξέρω αν πι αντιβιωσεις χειροτερεύουν το πυελικό άλγος κ δεν τι κάνουν τα μικρόβια ..την αντιβίωση μου την δίνουν όχι μόνο για τον εντεροκοκο αλλά για τις φλεγμονές που βρήκαν στον διορθιξο υπέρηχο ..
--- Τέλος παράθεσης ---
Τον Μάιο: εντεροκοκκος και ecoli. Πόσο? Αριθμός. Πόσο μικρόβιο σου βρήκαν για να σου δώσουν την αντιβίωση που πήρες?

Μπορείς να μου πείς, τους τελευταίους 6 μήνες τουλάχιστον, πόσες ποιές εξετάσεις έκανες και ποιά ήταν τα αποτελέσματα? Με νουμερα και μονάδες μέτρησης. Ακριβώς όπως γράφονται στα χαρτιά σου.
Ενεργή φλεγμονή χωρίς καθόλου πυοσφαίρια: Δεν ξέρω αν γίνεται. Με όσα γνωρίζω, έχεις φλεγμονή, έχεις πυοσφαίρια.
Για τις αποτιτανώσεις: Είναι το τελευταίο που χρειάζεται να σε απασχολεί. Όλοι, μα όλοι, ακόμα και οι υγιείς, έχουν σε ένα βαθμό σημάδια στον προστάτη. Όλοι οι ενεργά σεξουαλικοί άντρες. Οπότε προς το παρόν ξέχνα το. Θα φτιάξει, όσο και όταν φτιάξει, και το πιθανότερο είναι ότι αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με τα συμπτώματά σου.
Γονόρροια: Είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Που το βρήκες? Η γυναίκα σου δεν έχει τίποτα, κι εσύ βγαίνεις θετικός σε γονόρροια, πως γίνεται? Δεν έχεις καθόλου σεξουαλικές επαφές μαζί της? Έχεις άλλες σεξουαλικές επαφές? Συγγνώμη για την προσέγγιση, αλλά όταν μιλάς για ΣΜΝ από κάπου ήρθε. Δεν φύτρωσε. Αν είσαι σιγουρος για τις σεξουαλικές επαφές, τότε μπορεί να ήρθες σε επαφή με σωματικά υγρά άλλων σε κάποιο χώρο (σπίτι, ιατρείο κλπ)?

Συμπτώματα: Τα συμπτώματα που περιγράφεις, λίγο πολύ είναι στάνταρ. Αλλά μην ξεχνάς, ότι δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από τον προστάτη (ή την πύελο γενικότερο). Μπορεί, και ελπίζω να το αντιληφθείς ότι είναι μια πιθανότητα, να προέρχονται από τα πόδια, την μέση/σπονδυλική στήλη κλπ. Από οτιδήποτε άλλο εκτός από τον προστάτη.

Συγκεκριμένα για τον όρχι, νομίζω σηκώνει διερεύνηση. Επιπλέον εξεταση. Πονάς, καίει, τσούζει κάτι έχει. Τι έχει? Θες γιατρό.

Σε ουρολόγο έχεις κάνει τις τελευταίες εξετάσεις? Και ναι, δεν μπορείς να κάνεις έγκυρες εξετάσεις ενώ παίρνεις αντιβίωση. Πρέπει να περάσει ένα διαστημα για να βγαλουν σωστα αποτελέσματα.

Άρα: Με όσα γράφεις, έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τις εξετάσεις σου. Αν τα μικρόβια που βρέθηκαν πρέπει να αντιμετωπιστούν, χρειάζεσαι σωστό σχήμα αντιβιώσεων με αντιβιώγραμμα, ποιο φάρμακο σκοτώνει το μικρόβιο που έχεις. Και αν σκεφτείς ότι δεν μπορείς να παίρνεις ότι φάρμακο θες, αυτό πρέπει να γίνει σωστά. Από σωστό και έμπειρο ουρολόγο.


santan:
Αναστάσιος, πάτησε στην επικεφαλίδα αυτής της απάντησης, και στη σελίδα που θα σου ανοιξει πάτησε απάντηση σε αυτό το μήνυμα.

Αναστασιος:
Καλησπέρα ...ήθελα να ρωτήσω ...έχω βρεθεί με εντεροκοκο στο προστατικό υγρό ..χωρης πυοσφαίρια ..μετά από αντιβιωσεις ..στις καλιεργειες σπέρματος καθαρές ...υπάρχει κάποιος με εντεροκοκο να μην καθαρίζει κ να το αφήσει ..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση