Χρόνια προστατίτιδα - Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους > Ιστορικό Αναγνωστών

Προστατιτιδα κι έλλειψη G6PD

<< < (2/3) > >>

santan:
Αναστάσιος θα στα πω από εδώ.

Καταλαβαίνω τι σκέφτεσαι, καταλαβαίνω την δυσκολία και την κατάσταση.
Αλλά. Να τα πάρουμε ένα ένα.

1. Που είναι το μικρόβιο? Ποιό είναι το μικρόβιο? Ότι οι αποτιτανώσεις πρέπει να καθαριστούν, να αποστειρωθεί ο προστάτης, να καθαρίσεις, ή οτιδήποτε άλλο σε αυτό το μήκος κύματος, δεν ξέρω που τα βρήκες, δεν ξέρω αν σου τα είπε γιατρός, αλλά είναι τουλάχιστον επικίνδυνο να σκέφτεσαι έτσι. Ο προστάτης δεν καθαρίζει με την έννοια που καθαρίζει η καρδιά πχ.

2. Εξαρτάται από τα συμπτώματά σου, που για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει σε τι κατάσταση είσαι (από πλευράς συμπτωμάτων) σήμερα. Έγραψες αρχικά ότι ακόμα και για 1.5 χρόνο δεν είχες συμπτώματα. Τα μικρόβια μια βγαίνανε μια όχι.Μπορείς να τα περιγράψεις με λεπτομέρεια? Και να μου πείς για κάθε σύμπτωμα, από το 1 μέχρι το 10 πόσο πονούσες? Και αυτό για τα τελευταία 3-4 χρόνια?
3. Θα σου πω την αντίθετη άποψη. Υπάρχουν άνθρωποι που όπως λες δεν την παλεύουν να βγάλουν τη μέρα. Υπάρχουν και άνθρωποι που έβγαλαν τον προστάτη και τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν. Ούτε και τα μικρόβια.

4. Η ψυχολογική σου/μας κατάσταση παίζει μεγάλο ρόλο. Προσωπικά, πονάω μια 20ετία. Τα τελευταία χρόνια είμαι πολύ καλύτερα και αντιμετωπίζω τα συμπτώματα όταν και αν έρθουν. Χωρίς αντιβιώσεις. Και χωρίς φάρμακα.
Αν θες δώσε λεπτομέρειες, όλο και κάποια ιδέα θα βρούμε.

Αναστασιος:
Καλησπέρα κ σε ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς κ
Βοηθάς κόσμο ...να σου τα πω από την αρχή ..πριν 4 χρόνια έκανα εξετάσεις κ βρέθηκα με χλαμύδια χωρης όμως συπτωματα ..πήρα αντιβίωση κ μετά δυο μήνες βγήκε E. coli με πόνο τρελό στον ορχι ..δεν μπορούσα να πάρω φάρμακα από δι στομα γιατί οπως ΔΟΥ έχω γράψει έχω έλλειψη g6pd κ μπορώ μόνο καπια ενεσημα που εινσι κ πολύ δυνατότερα ..τα coprocessor tav..bactrimel όχι ..με στείλαν δε λοιμοξιολογο κ
Με έβαλε ενεσημα veracol Κέφαλοσπορινες ..10
Μέρες κ μετά focfocin μια βδομάδα ..καθαρίζω κ
Μετά μια βδομάδα εμφανίζετε πιο ήπιος πόνος συο ίδιο σημείο κ συπτωμαυσ Οπως συχνουρία νυκτουρος πόνος στην βουβωνική χώρα συνέχεια τουαλέτα κ αφοδεύσεις καλιεργεια κ εντεροκοκος ..ευτυχώς μπορώ να πατώ augumedin ..δεν παίρνω κάτι κ κάθομαι 6..7 μήνες με Σκορδά κ Πολλά νερά ..μετά επανέρχονται τα συπτωματα ...ξεκινώ 6 βδομαδες augumedin ..κ σιγά σιγά μετά φεύγουν ολα ..κ για 8 -9 μήνες ολα Καλά ...ύστερα πάλι τσουξιμαυα κ πόνοι ..εκσπερμάτωνα κ
Ηρεμούσα κ μετά ξανά τα ίδια κ όσο πέρναγε ο καιρός κ χριροτερα ..εγώ νομιζα οδι εινσι πυελικό άλγος κ το πάλευα φεν εδεινα σημάδι ..οσπου μετά από μερικούς μήνες είχα τρομερή κόπωση κ
Πόνους βουβωνική χώρα κ από κάτω ..κ
Με έπιανε κάψιμο μέχρι το σβέρκο
Κεφάλι ..δεν αντέχω άλλο πηγαίνω για καλιεργεια σπέρματος ουροπλασμα μυκοπλσμα ..αγωγή 20 μέρες vibramicin ..τα συπτωματα ίδια δεν έφυγαν ..δεινω καλιεργεια  E. coli ..δεινω ουρά E. coli 40000..κ πηγαίνω στο λοιμοξιολογο κ μου λέει ότι φεν μποτεις να παρεις τίποτα από στομα μόνο τα ένσημα τα πολύ δυνατά ..invanz penemes δηλαδή ..είναι φάρμακα για πολύ δύσκολες περιπτώσεις όταν κυνδινευει η ζωή κάποιου ..δεν έχω επιλογές ..στα coproduction που δεν μπορώ να τα πάρω ανθεκτικό κ στα προηγούμενο ενεσημα ανθεκτικό που είχα πατεί τώρα ..παίρνω 4 μέρες κ την Πέμπτη μου βγάζει κρίση πανικού πρώτο φορά στην ζωή νου ..συνεχίζω 4 μέρες κ
Mούτε βγαζει το στομάχι κ
Τα έντερα δυάρια κ κρίση ..κ πυρετό ..διακοπή σταματώ ..καλιεργεια μετά κάνα εντεροκοκος ..κάθομαι λίγο να συνέλθω κ μετά augumedin 30μέρες με λίγες αποικίες ..καθαριζω για ένα μήνα κ 23 οκτωμβριου τώρα κάνω καλιεργεια γιατί είχα ξανά συπτωματα οπως πόνος στην βουβωνική κάψιμο στην λεκάνη κ πόνο στην μέση κ προσμένω ο τα όντας του ποδιού από την δεξιά μάτια κ στον ορχι τράβηγμα ..μετά από ένα μήνα εντεροκοκος ξανά ..εκσπερματώνω κ ηρεμώ από τα ενός κτήματα για λίγο κ
Μετά ξανά τα ίδια ...δεν έχω όρεξη για να δουλέψω από τα ενοχλήματα μα παίξω με τα παιδιά μου κ πάω καπου ..όταν με αφεινουν για λίγα λεπτά η κάθομαι η ξαπλώνω καλύτερα ..όταν κάνει κρύο πιο πολύ ενόχληση η όταν πατάω ξυπόλυτος έχω πιο έντονα συπτωματα κ ενοχλήσει οπως υσουξιμαυα καψίματα μέχρι το σβέρκο κ
Το κεφάλι μου με πιάνει κάπως ..ποιότητα ζωή όχι καλη ..δαν γέροντας 80 .σκυβω κ πονάω στον ορχι στην μέση κ στον τένοντα κ στην βουβωνική χώρα ..όταν μόνο οπως σου είπα εκσπερματώνω για λίγες ωρες ανακουφίζομαι κ μου φεύγουν ολα αυτά ..

santan:
Καλημέρα.

Παρεπιπτόντως την ηλικία σου δεν σε ρώτησα.
Χλαμύδια, ecoli, εντερόκοκκος και λοιπά. Έκανες θεραπεία, δούλεψε πριν 3-4 χρόνια. Πάλι στην πορεία βρέθηκαν μικρόβια.

Να ρωτήσω ακόμα.Η γυναίκα σου είχε ποτέ συμπτώματα (τουλάχιστον για τα χλαμύδια)?Πρόσφατα, βρήκες μόνο εντερόκοκκο, τίποτε άλλο. Σωστά? Έχεις γράψει κάπου ότι κάνεις διάφορες εξετάσεις, μια βγαίνει ότι έχεις μικρόβιο και μια όχι?
Συμπτώματα. Πέρασες περιόδους με αρκετά συμπτώματα. Σήμερα όμως, αν καταλαβαίνω σωστά, τα συμπτώματα είναι "απλωμένα" από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, συν την κρίση πανικού.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, με εντερόκοκκο μόνο, με λίγες αποικίες, τι σου λέει ότι αυτά που περιγράφεις σήμερα έρχονται από τον προστάτη, σε τέτοιο βαθμό που σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε χειρουργείο?
Στη θέση σου θα έβλεπα την νευρομυική προσέγγιση. Τα μικρόβια υπάρχουν και θα υπάρχουν μέσα σου, η σκέψη μόνο ότι μπορείς ή πρέπει να αποστειρωθείς, να καθαρίσεις τελείως ή όπως θέλεις πες το, είναι τουλάχιστον χωρίς βάση.
Ξυπόλητος πονάς, πόνος στον αυχένα, κλπ κλπ, μαζί με το άγχος, τι σου λένε? Ότι έχεις μικρόβιο? Ένας φυσιοθεραπευτής με γνώσεις, θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από τα φάρμακα νομίζω.
Να σε παρακαλέσω επίσης, έχω την εντύπωση ότι γράφεις στο κινητό, και μπαίνει στη μέση η αυτόματη διόρθωση, οπότε κάποια από αυτά που γράφεις είναι δυσνόητα. Αν μπορείς να το προσέξεις λίγο, για να είμαστε και σίγουροι ότι μιλάμε για τα ίδια πράγματα.Αναστασιος:
Καλημέρα .santan σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ..ειχα καιρό να μπω ..έχω βρει ένα πολύ καλο λοιμοξιολογος κ τα πήραμε από την αρχή ..Έκανα διορθυκο υπέρηχο κ έχω προστάτη 17 μικρός όμως με πολλές φλεγμονές κ αποτιτανωσεις ...έδωσα για μοριακό έλεγχο κ προστατικό υγρό ..κ περινενω ...έχω ακόμα συπτωματα οπως πονους στον ορχι από κάτω δεξιά βουβωνική χώρα κ δεξιό προσαγωγό μέχρι πίσω στο πόδι πόνο ..με το κριό χειρότερα ..όταν περπατώ πολύ πονάω πολλές φορές ..παίρνω κάποια φυτικά κουρσετινι κ πίνω κ σκόρδο σε ζεστό νέτο τριμμένο ..περινενω τώρα τα αποτελέσματα ...εσυ santan τι ακριβως έχεις .;;πις είναι η ιστορία σου κ πως είσαι .;;

santan:
Καλημέρα.
Για κάτσε βρε Αναστάσιος γιατί κάτι δεν καταλαβαίνω.
Αν θες πες μου αναλυτικα εξετάσεις. Νούμερα.

Πόσο εντερόκοκκο?

Οι αποτιτανώσεις είναι ένα θέμα. Δεν είναι όμως θέμα.

Δεν έχεις πυοσφαίρια. Ποιές ενεργές φλεγμονές?
Ή κάτι δεν εξηγείς σωστά, ή κάπου έχεις μπλέξει, φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις για να βρεις μια ακρη, ειδικά με τη δυσκολία που έχεις με τα φάρμακα. Αν και από ότι καταλαβαίνω δεν χρειάζεσαι αντιβιώσεις.
Για δώσε λεπτομέρειες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση