Χρόνια προστατίτιδα - Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους > Ιστορικό Αναγνωστών

Χρόνια Βακτηριακή Προστατίτιδα E.Coli

(1/1)

AlexBK:
Γεια σας,
Επανήλθα στο forum μετα απο αρκετό καιρό.. Δυστυχώς είμαι και πάλι δυστυχισμένος..
Για να τα πω σύντομα παλεύω με προστατίτιδα 15 χρόνια πάντα με E.Coli.. Είμαι τώρα 40.. Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια κατάφερα να είμαι ασυμπτωματικός για κάποιο διάστημα μετα απο ίσως 30 κύκλους αντιβιώσεων; Όταν όμως η μοίρα σε εχει διαλέξει... Σε μια σχέση μου που τόλμησα να κάνω 1 φορά κάτι χωρίς προφυλακτικό κόλλησα E.Coli ξανά.. Το είχε, είχε πάει και νοσοκομείο και δεν μου το είπε..O εφιάλτης επέστρεψε και ξανά απο την αρχή..
Ερχόμαστε στα τελευταία 3 χρόνια σε άλλη σχέση πλέον και όλα καλά, μετά απο ενα μπάνιο πριν 45 ημέρες ξαφνικά το επόμενο πρωί πολύ απότομα είχα την κλασσική οσμή ψαρίλας στα ούρα και το απόγευμα είχα είδη πυρετό.. Ήταν σαν τα συμπτώματα της 1ης φοράς, κάτι που δεν είχα ξανα περάσει εδω και χρόνια.. Πέρασα δύσκολο βράδυ και πήγα στον ουρολόγο μου για ακόμη μια φορά μετά απο καιρό.. Λόγω 2 στενωμάτων που έχω στην ουρήθρα ο ουρολόγος μου επέμενε οτι είναι ώρα για εγχείρηση κάτι που λόγω της κατάστασης των νοσοκομείων απέκλεισα για την ώρα.. Άλλωστε το στένωμα απο οτι διαβάζω πάλι επιστρέφει και έτσι κι αλλιώς ήξερα οτι δεν είναι το πρόβλημα μου απο εκει, θα βοηθούσε σίγουρα αλλα δεν ήταν αυτό το θέμα.. Αντιβίωση ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μου δώσει παρόλο που του πήγα αντιβιόγραμμα με αρκετή ποσότητα E.Coli στο σπέρμα.. Έτσι αναγκάστηκα και πήγα σε νέο ουρολόγο, είπα ολο το story και του ζήτησα απλά να μου δώσει αντιβιώσεις..
Μου έδωσε 15 ημέρες Ceftoral, που με έκπληξη διαπίστωσα στις οδηγίες οτι δεν κάνει καν για προστατίτιδες, ακολούθησαν 10 ημέρες Augmentin, 6 ημέρες Αmikacin και 8 ημέρες (τόσο άντεξα) Tavanic.. Το έντερο μου μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια αντιβιώσεις έπαθε IBD, και εκολπώματα.. Είναι γεμάτο φλεγμονές και πλέων δεν μου αφήνει τα περιθώρια να παίρνω αβέρτα αντιβιώσεις.. Τώρα μετά απο ολο αυτό το φαρμάκι είμαι καλύτερα αλλα νοιώθω οτι δεν θα κρατήσει για πολύ.. To έντερό μου είναι χάλια και προσπαθώ να το συνεφέρω καθώς όταν παθαίνω κρίσεις η ζωη μου γίνεται χειρότερη από ότι με την προστατίτιδα..
Τελικά έρχομαι στο συμπέρασμα οτι κόλησα ξανά εκ νέου E.Coli στην θάλασσα διότι ένας εκει εχει άλογα και τα φέρνει και κάνουν μπάνιο εκει ακριβώς που ήμουν κι εγω. Μάλιστα εκείνη την ημέρα έκανε το ίδιο και ένα άλογο κατούρησε στην παραλία 5 μέτρα πιο πίσω απο εμάς.. Υποθέτω λοιπόν οτι κόλλησα έτσι καθώς τα έβαζε στο νέρο εκει ακριβώς που κάναμε μπάνιο άρα ίσως κατουρούσαν και μέσα στο νερό, κι αυτό το κάνει όλο το καλοκαίρι κάθε μέρα..
Και ο εφιάλτης ξεκινά και πάλι.. Ζω σε νησί και εδω οι ουρολόγοι δεν προσφέρουν κάτι άλλο εκτός απο αντιβίωση..
Αυτό το E.Coli τελικά ίσως μας σκοτώσει.. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση