Τελικά, πριν ενάμιση χρόνο, μετά από 4 αρνητικές βιοψίες, πολλές πολυπαραμετρικές με δύο εστίες PYRADS 3 και μία 4, το PSA να έχει φτάσει στο 25 και τον όγκο στα 150κ, ο γιατρός μου ζητάει βιοψία FUSION και πάω σε ακόμα έναν γιατρό για μια ¨χιλιοστή¨ δεύτερη γνώμη και μου λέει τα ίδια. Αυξημένος όγκος, αυξημένο PSA. ΜΟυ αλλάζει το XATRAL με το Dastidem και βλέπω μεγάλη διαφορά στην ροή, σε βαθμό που να μην με απασχολεί πια το θέμα. Μου ζητάει να ξαναδούμε την πιθανότητα για αντιβίωση και καθώς διαβάζω παλιότερες εξετάσεις παρατηρώ ότι στο αντιβιόγραμμα οι Κινολόνες έβγαιναν εκτός. Παίρνω Augmentin και έχω αμέσως πολύ μεγάλη διαφορά χωρίς παρενέργειες. Συζητάω με τον σταθερό γιατρό μου γιατί επέμενε στο Ciproxin, και  μου απαντάει ότι μπορεί να μην βγαίνει καλά στο αντιβιόγραμμα αλλά ακόμα και έτσι κάνει δουλειά στον προστάτη (!).
Μετά από 4 μήνες περίπου, κόβο τα Dastidem και ότι άλλο παίρνω (κάτι φυτικά) κλπ και νιώθω πολύ καλά και ψυχολογικα. Τόσο καλά πρώτη φορά μετά χρόνια.
Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, έχω χωρίσει, έχω κάνει ένα παλιό μου όνειρο πραγματικότητα και ζω ευτυχισμένος και δεν παίρνω κανένα φάρμακο. Στην τελευταία Πολυπαραμετρική οι εστίες ήταν ένα βαθμό κάτω (δύο στα 2 Pyrads και μία στα 3 Pyrads). Το PSA κατεβαίνει συνέχεια (έχει φτάσει στο 15), ο όγκος έχει μειωθεί πολύ (97κ) και η δυσκολία στην ούρηση περιορίζεται σε κάποιες κρίσεις που έχω σπάνια πια.       
Εμφάνιση 2017 Αύγουστο: Δυσκολία στην ούρηση μέχρι πόνου.  Λίγους μήνες μετά αίμα στο σπέρμα και μικρή δυσκολία στην ούρηση. Λίγους μήνες μετά ξανά αίμα και η δυσκολία σταθερή. 2018 Αύγουστος: προστάτης 94 κε. / PSA 5,91. 2019 Μάρτιος: προστάτης 80 ml / PSA 6,63. Παίρνω κινολόνες (Ciproxin) και καταλήγω στο νοσοκομείο με τενοντίτιδες σε όλο το σώμα! Στο πρόβλημα καμία διαφορά. 2020 Ιανουάριος: PSA 5,71 / FPSA2,13 / PSAfree – Total 37%. 2020 Οκτώβριος: Προστάτης 102κε / PSA 7,39 / FPSA 1,82 / PSAfree – Total 24,6%. Η Πολυπαραμετρική έδωσε δύο εστίες 3 & 4 της κλίμακας Pyrads. Βιοψίες τον Ιανουάριο και τον Οκτώβριο του 2021 αρνητικές. PSA 15,8 (ανεβαίνει σταθερά).