08 Φεβρουαρίου, 2026, 12:24:22 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 08 Φεβρουαρίου, 2026, 12:47:39 ΜΜ από Tolisxlv
Χαιρετώ όλο το φόρουμ, συγχαρητήρια για την προσπάθεια, ούτε  που πήγαινε το μυαλό ότι υπάρχει τέτοια βοήθεια για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Είμαι ο Απόστολος 53 και από τα 33 περίπου ξεκίνησα πρώτη φορα να έχω θέμα.
Από τότε μέχρι σήμερα μετράω γύρω στις 5 μπορεί και περισσότερο φορές που με έχει απασχολήσει ο προστάτης,κάποιες φορές πήρα αντιβίωση άλλες όχι αλλά μικρόβιο ποτέ δεν είχα βρει σε καλλιέργειες σπέρμα ουρα και προστατικο υγρο την πρώτη φορά που ξεκίνησε.

Και έρχομαι στο σήμερα, ενοχλήσεις στο περινεο ευαισθησία στο πέος και κοιλια χαμηλα κάποιες φορές αισθάνομαι ότι κάτι τρέχει με την ούρηση σαν να θέλω να γίνει ποιο έντονη αλλά δεν μπορώ.
Πήγα κλασικά σε ουρολόγο καλλιεργια ουρων και γενικη καθαρά και τα 2....μου λέει πάρε ciproxin αμέσως.
Πήγα και σε 2ο ουρολόγο να πάρω και άλλη γνώμη...μου έκανε διορθικο υπερηχο εξέταση προστατη οκ 16cc νομίζω ο προστάτης για την ηλικία μου πολύ κομπλέ μου είπε και μου έγραψε καλλιέργεια σπέρματος....αρνητική και αυτή οπότε μου είπε με αρνητικές καλλιέργειες δεν περνώ αντιβίωση, μου πρότεινε αν θέλω να πάρω tadalafil 5mg να με βοηθήσει.
Εγω συνεχίζω να έχω θέμα αλλά με κάποιες παύσεις....δηλαδή κάποιες μέρες έχω περισσότερο ευαισθησία και στην ούρηση νιώθω λίγο περίεργα, άλλες όχι.
Ξεκίνησα από την αρχή του προβλήματος κουερσετινη και πριν 2 μέρες πήρα και το areenprost που θυμάμαι πριν 4 χρονια μου το είχε προτείνει ο ουρολογος τότε.
Διαβάζοντας όσο πρόλαβα εδώ στο φόρουμ έκλεισα Μαρούσι να κάνω την stamey μπας και βρω λύση.
Περιμένω σχόλιο και προτάσεις σε όποιον μπει στον κόπο να διαβάσει το θέμα μου!!

Καλησπέρα Τόλη.
Εφόσον 20 χρόνια δεν βρήκες μικρόβιο, μάλλον δεν θα βρεις ούτε τώρα. Και δεν θα βρεις, επειδή δεν έχεις.
Αν σε βοηθούν τα συμπληρώματα, γιατί όχι.
Tadalafil πάλι δεν νομίζω. Για αντιβιώσεις ούτε λόγος.
Κάνε έναν κόπο και πάρε το βιβλίο "A headache on the pelvis", υπάρχει και στα ελληνικά (πονοκέφαλος στην πύελο). Θα με θυμηθείς!
Συνδύασε το με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διαχείριση του άγχους (εύκολο να το πεις, δύσκολο να το κάνεις).
Αν έχεις όρεξη/χρόνο/χρήμα βρες φυσιοθεραπευτή με εξειδίκευση στο Σύνδρομο Χρόνιου Πυελικού Άλγους. Αλλιώς υπάρχουν και στο YouTube πολλά βίντεο για χαλάρωση πυελικού εδάφους.