#15 12 Ιουλίου, 2026, 08:39:30 ΠΜ Τελευταία τροποποίηση: 14 Ιουλίου, 2026, 01:36:08 ΜΜ από santan
******Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση******

@henrilatsi δεν μπορούμε να "διαφημίσουμε" κανέναν. Και δεν πρέπει. Γιατί?

Εσύ πιστεύεις ότι αυτός ο γιατρός είναι καλός. Κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί μαζί σου.

Αν βγεί ένα όνομα ως σύσταση, τότε θα πρέπει να βγούν κι άλλα. Όλα πιθανόν? 

Οι ίδιοι οι γιατροί μπορούν να "απαιτήσουν", αφού αναφέρεται ένα όνομα, να αναφερθούν κι άλλα.

Και τέλος, αν κάτι δεν πάει καλά, με όποιον επισκεφθεί οποιονδήποτε γιατρό, τότε είναι πολύ πιθανό, να μην φταίς εσύ, αλλά να φταίει το φόρουμ. Και σε αυτή τη διαδικασία δεν μπορούμε να μπούμε. 

Παράθεση από: Epid29 στις 31 Μάρτιος, 2024, 09:41:57 ΜΜΚαλησπέρα στην ομάδα!!
Όποιος είχε αντιμετωπίσει χλαμύδια θα μπορούσε να μου δώσει μερικές πληροφορίες...
Όπως ποια αγωγή πήρε και για πόσο καιρό??
Αν του εμφανίζονται ακόμα στις εξετάσεις?
Ευχαριστώ!!
Έχει βγει μια εξέταση πολύ ευαίσθητη για χλαμύδια SPI test λέγεται κυταρρομετρια ροής
Δεν είναι και πολύ ακριβη και γίνεται εύκολα ψάξε αν θες να την κάνεις να δεις αν ανιχνεύσεις χλαμύδια
.Εγώ είχα βρει παλιά χλαμύδια σε καλλιέργεια ουριθρικου εκριματος με μπατονετα στην ουρήθρα και μου έδωσε ο γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο vibramicyn νομίζω 14 μέρες πρωί βράδι και είχα  πάρει και χωρίς εξετάσεις πρώτα Zithromax 4 χάπια μαζεμένα εφάπαξ.Εκανα επαναληπτική εξέταση και βγήκε αρνητική.Επισης μπορεις να κάνεις και pcr Στο σπέρμα και στο σπερματικό υγρό και spi Τεστ στο σπέρμα αυτές νομίζω είναι η ποιο ευαίσθητες εξετάσεις.Αν ανιχνεύεται μια μικρή ποσότητα ενώ έχεις κάνει θεραπεία με αντιβίωση ίσως να αποτελούν μέρος της φυσική χλωρίδας του σώματος και δεν χρειάζεται να παίρνεις συνέχεια αντιβιωσεις γιατί μπορεί να συνεχίσουν να ανιχνεύονται είναι πολύ ευαίσθητες αυτές η εξετάσεις το έχει πει και γιατρός σε φίλο μου αυτό.Καλη επιτυχία και καλή ανάρρωση.
Στυτική δυσλειτουργία και προωρη εκσπερμάτωση μετά από 7 μηνες φιναστεριδης τον Νοέμβριο του 2013.βελτιωση μετά από κάνα χρόνο  η οποία βελτίωση κράτησε λίγους μήνες και μετά από έντονη σεξουαλική ζωή  αρχίζουν καψίματα σε απροσδιόριστο σημείο κοντά στην λεκάνη.Παω σε γιατρό Ιανουάριο του 2016 και.μετα από εξέταση με μπατονετες στην ουρήθρα που μου βρήκε χλαμύδια και μου έδωσε 14 μέρες αντιβίωση η στύση μου χειροτέρεψε ξανα  αμέσως μετά την τρομερά επίπονη εξέταση και επανήλθε η πρόωρη εκσπερμάτωση που κρατανε ως σήμερα μαζί με  το κάψιμο στην περιοχή της λεκάνης που  δεν είναι συνεχές αλλά με πιάνει τακτικά και όταν με πιάνει είναι ελαφρύ .Τα χλαμύδια δεν ξαναεμφανίστηκαν σε καμοια εξέταση ούτε κάνα άλλο μικροβιο.Η ορμόνες μου είναι εντός φυσιολογικών ορίων και το τριπλές πέους δεν έδειξε κάτι παθολογικό.Το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό εκτός από το ιξώδες που είναι πολύ αναιβασμενο το ph που είναι 8.5 αναιβασμενο και αυτό και μικρός όγκος σπέρματος 1.8.Η ηλικία μ είναι 30 χρόνων.