Οι πόνοι από τους όρχεις και πέος φύγανε κατά 90/100, δεν με ενοχλούν, ούτε το σκέφτομαι. Για το σύνδρομο αυτό δεν έκατσα να διαβάσω τι είναι. Υπάρχει αλλαγή στην ούρηση, σπέρμα, στύση. Θα δω κάποια στιγμή για το σύνδρομο μου είπες και αν αυτό επηρεάζει στύση, ούρηση, εκσπερμάτιση.

#31 07 Φεβρουαρίου, 2025, 05:07:19 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 07 Φεβρουαρίου, 2025, 05:09:06 ΜΜ από john_55
Έχω ηρεμήσει υπερβολικά και ανησυχητικά 🙂. Για παράδειγμα με πήρε ο ύπνος με ανοιχτές μπαλκονόπορτες και ανοιχτή τηλεόραση να φανταστείς από την πολύ ηρεμία χωρίς να πάρω κάποιο σκεύασμα ούτε να είμαι άυπνος. Γενικά δεν με πανικοβάλλουν καταστάσεις που στο παρελθόν θα το έκαναν. Με λίγα λόγια λες και συνεχίζω και παίρνω πρεγκαμπαλινη είμαι σχετικά με το άγχος, δεν με αγγίζει/φοβίζει τίποτα... για αυτό αρχικά έστειλα σε άλλο νήμα αν με τα ψυχοφαρμακα βρήκε την υγεία του κανείς. Γιατί είμαι υπερβολικ χαλαρός. Το άγχος που είχα έφυγε μετά από 4-5 μήνες από το χτύπημα. Η ανακούφιση ήρθε πολύ αργότερα και με το σταγονόμετρο επειδή παρά πολύ αργά μειώνονταν και οι πόνοι. Σχέση δεν έχω.