Φίλε ετσι οπως ειναι τα ελληνικά δεδομενα πάλι καλά να λέω απ οτι καταλαβα, οντως. Εχω καταλάβει οτι όσο δυσκολο και να ειναι το μικρόβιο, υπάρχει γιατρειά γι αυτό
Γιατρειά .Ναι .Για το μικρόβιο .
Δεν καταλαβαινεις δυστυχως ,πως στους περισσοτέρους απο εμάς ή καλύτερα στην συντριπτική πλειοψηφία ημών τα πραγματα δεν είναι ετσι .Και το μικροβιο να εξαφανιστει ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ !!!
ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ . -
Σταματα να είσαι τόσο απολυτος ,δογματικος και ξερόλας .Πραγματικά καταντάς εκνευριστικος να πεταγεσαι καθε τρεις και λιγο και να επαλαμβανεις την ιδια μπακαλιστικη θεωρια που ανεπτυξες περαστικος απο την παθηση ,όταν εμεις τοσα χρονια και καιρους προσπαθουμε ακομα να την καταλάβουμε και πιθανολογούμε,ανεβάζωντας θεωρίες και άρθρα που βρισκουμε διάσπαρτα στο διαδυκτιο ,ψαχνωντας το τελος ή την αρχή αν θες του μύτου .
Εμετικά κλεινωντας ,έχω να σου πω τα εξής :
Δυστυχώς δεν είσαι θέση να δίνεις συμβουλες γιατί στην πάθηση απο την αρχή σου έγινε λάθος διάγνωση !Δεν έχεις καιρό πονους και ενοχλήσεις στην περιοχή .Ουτε καν χρόνο !
Εισαι περαστικος απο αυτήν και προφανως είχες κάτι μικροβιακό που με την σωστη όπως λες αντιβιοσουλα που επιτέλους σου δώθηκε ,σου περασε .
Δεν θα κάτσω να εξηγησω πράγματα που εχω χιλιογράψει .ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.
Τωρα λοιπον που έκανες service στην μηχανη και άλλαξες λαδια ή 'έβαλες γράσσο θα σου προτεινα να πας στο καλό διοτι είσαι απειρος και περαστικος .
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑΑν η φάση που είσαι χρονίσει και απελπιστεις ,δεν μπορεις να περπατησεις απο τους πονους, να δουλεψεις ,να πηδηξεις ,να πιεις ,να βγεις ,να ζησεις ,να χυσεις ,να συναστραφεις και κλαις κατω απο τα εικονισματα ,σκεφτεσαι την αυτοκτονια ,τα μοναστηρια ,την φυγη ,την εξαφανιση και ντρεπεσαι για την ιδια σου την υπαρξη όπως εγώ και οι περοσσοτεροι απο εμας εδω μέσα οπου τα νιωσαμε και τα νιωθουμε ,τοτε αγορι μου ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ .
Σταματα λοιπόν στο λεω ξανα να δινεις συμβουλες σε εμάς και στους νέους ασθενείς λες και η παθηση που μας ταλανιζει 4-5 χρονια θα περναγε με ενα μηνα χάπια και ημασταν όλοι μαλάκες που δεν τα πήραμε .Λες και όλοι μας περιμεναμε ενα καρατεγκα κομαντο να μας μαθει πραγματακια και να μας πει ποσο χαζοι είμαστε που δεν κάναμε το αυτονοητο (το οποίOκαι καναμε) ;;;
Δεν μπορω να σε αγνοησω δυστυχως ,διοτι σε συναντω συνεχως και καθε μερα να με συμβουλευεις ...Και δεν ξέρεις πόσο προσπάθησα γαμώτο . . . Προσευχήθηκα μέχρι και στον lord of light αλλα μάταια ...Αυτοι που με ξερουν είμαι σιγουρος πως απόρησαν .
ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ,ΞΕΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ εκανες κατι που 'ολοι μας καναμε καπου στην αρχη αυτης .Πήρες αντιβιωση βαση αντιβιογράμματος και κωλοφαρδιστικα ('η λογο μη χρονιοτητας βεβαιως) σε έπιασε !!!Κάτι το οποιο σε εμάς δεν επιασε !!!!!!
ΓΚΕ-ΓΚΕ;
Κυριολεκτικα πάντως ,ενας ακαταν θα σε εβάζε στην θέση σου και αν σε ξαναπιάσει ποτε η κανονικη χρονια προστατιτιδα,χ.π.α προς τα εκεί σε κόβω ...Σου αξιζει .Του αξιζεις .
Καλο δρόμο και κυριολεκτω πως εδω δεν έχεις καμία δουλεία .Θεραπευτηκες τράβα να πιεις καμια μπυρα και να μιλήσεις για μπάλα και για μουνακια .
Εδώ καταντας εκνεριστικος ,σαν σπυρι στον κώλο ,σαν κουνούπι στο αυτί ,σαν σταχι μεσ´την μυτη .
Αει στο καλο εσυ και το diclaimer σου βρε πως σε λενε .
~~~~VALAR DOHAIRIS~~~~