Καλησπέρα παιδιά και από μένα.

Η ιστορία μου ξεκινά πριν από 7 μήνες όπου είχα πόνους στην ουρήθρα. Μετά από 20 μέρες με ΄ πόνους πήγα για εξέταση στο γιατρό με καλλιέργεια ουρηθρικού και σπέρματος διαγνώσθηκε χλαμύδια και 12 μέρες vibramycin.Τα συμπτώματα παρέμεναν. Ξανά εξετάσεις 18 ημέρες μετά την αρχική διάγνωση δεν έδειξαν τίποτα.1,5 μήνα από την πρώτη διάγνωση ξανά εξέταση ουρηθρικού ξανά χλαμυδια χωρίς όμως καμία ενδιάμεση σεξουαλική επαφή.10 μέρες prixina και αλλες 18 μερες vibramycin το ένα μετα το αλλο.Ως εδώ μόνο ΄ πόνο στην ουρήθρα συνεχές και κάψιμο στην ούρηση . Μέσα μαιου αρχίζουν έντονοι πόνοι στους όρχεις και χωρις αλλή εξέταση αλλάζω γιατρό μου δινει ενεση rocephin και 15 μερες ciproxin .Κάποια συμπτώματα υποχωρούν αλλά παραμένω με ευαισθησία στους όρχεις και πόνο στην ουρηθρα .Αμέσως μετα μου δινει xatral το βραδυ  για 30 μέρες είδα βελτίωση μόνο στο ότι πλεόν επεφτα για ύπνο χωρις να ποναω πολύ.Μετά έκανα DRE και βρήκε ουρεόπλασμα στο προστατη και ξανα 15 μερες ciproxin movatec και libeprosta.Τα συμπτωματα παραμένουν πόνος στους όρχεις ειδικά όταν καβαλάω μηχανή και τσουξιμο ουρηθρας.Μου κοβει και παω και κάνω εξετασεις σε μικροβιολογο μόνος μ και βγαινει enterococcus faecalis σε μεγάλη ποσοστητασε καλλιεργεια ουρηθρικου και σπέρματος με αντισταση στις κινολονες μεχρι και levofloxacin.Τωρα παιρνω augmentin kai libeprosta αλλά καμία βελτιωση.Λέω να δοκιμάσω μαλάξεις και αντιβίωση και ελπίζω στο επόμενο αντιβιόγραμμα να εξετασθει και το πριξινα για να ξέρω αν εχω χάσει τις κινολόνες τελειως. Υπόψιν παντα μονογαμικος με μεγαλές σχεσεις ανω του χρόνου και ποτέ από πίσω. Δυστυχώς άτυχος!
Το μεγαλύτερο προβλημά μου είναι ο αφόρητος πόνος που πλέον δεν με αφηνει να κοιμηθώ πολλές ώρες και δεν θέλω να παίρνω αντιφλεγμωνωδη καθως απλώς καλύπτουν το πρόβλημα και πειράζουν τα νεφρά.
Αν κάποιος έχει ερωτησεις απορίες να μου στειλει θα του απαντησω!Και αν εχει καποιον να με συμβουλέψει για καλο μικροβιολογο και ουρολογο για μαλαξεις Ευχαριστω

Εμφάνιση στα 25 μετά από μολυνση στην ουρήθρα.Πόνος στην ουρηθρα συνεχής μόνιμος και δυνατός και στην πυελο εμαφνιση πόνου 3 μήνες μετά. 7 μηνες αντιβίωση απο την εμφανιση του πόνου στη ουρηθρα doxycycline,ciproxin και ότι αλλο υπάρχει.Έγινε κάθε δυνατή εξέταση όπου βρίσκοντα διάφορα μικρόβια και στο τελος για 3 εξετάσεις δεν βρεθηκε μικρόβιο Αποδοχή κοψιματος μηχανής αλκοολ αυνανισμού. Ασκηση για 6 μήνες με απλες διατάσεις σχολείου μαζι με 6 μήνες xatral.οι περισσότεροι πυελικοι πόνοι υποχώρησαν. Κατα τύχη λήψη claromycin και υποχώρησαν και οι πονοι στην ουρήθρα. Σημερα σταθερα υπάρχουν μικρής έντασης πονοι στην ουρηθρα και στην πυελό.

Πως πας Pain123?
Είχες καμία βελτίωση?
Εμφάνιση στα 26-27, ελαφρύ τσούξιμο στην ουρήθρα, συγκολλήσεις στο σπέρμα, πολλά και διαφορετικά μικρόβια κάθε φορά στις καλλιέργειες (e-coli, Ureaplasma, faecalis, χλαμυδια), μερικές φορές αίσθημα πίεσης στον ορθό.  Από το Μάιο του 2012 μέχρι τώρα θεραπείες με αντιβιώσεις.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά,μετά από μία παύση 3 ετων το τέρας επέστρεψε.Αυτή τη φορά ομως με ureoplasma kai μονογαμική τελείως σχέση.Πιθανών θα κανω την μετάβαση από χρόνια μη βακτηριδιακή προστατίτιδα στη χρόνια βακτηριδιακή γιατί αυτό μου είχαν εντοπίσει και το 2012 εντός του προστάτη μετά την μάλαξη.Πιθανώς λόγος επανεμφάνισης μετά από τόσο καιρό που το είχα υπό έλεγχο είναι έντονη γυμναστική και χάσιμο κιλών καθώς και ισως ουρολοίμωξη της συντρόφου.

Συμβουλή κατόπιν εορτής για νέους και παλιους αν το θέσετε υπο έλεγχο μην ξανααλάξετε τρόπο ζωής.
Εμφάνιση στα 25 μετά από μολυνση στην ουρήθρα.Πόνος στην ουρηθρα συνεχής μόνιμος και δυνατός και στην πυελο εμαφνιση πόνου 3 μήνες μετά. 7 μηνες αντιβίωση απο την εμφανιση του πόνου στη ουρηθρα doxycycline,ciproxin και ότι αλλο υπάρχει.Έγινε κάθε δυνατή εξέταση όπου βρίσκοντα διάφορα μικρόβια και στο τελος για 3 εξετάσεις δεν βρεθηκε μικρόβιο Αποδοχή κοψιματος μηχανής αλκοολ αυνανισμού. Ασκηση για 6 μήνες με απλες διατάσεις σχολείου μαζι με 6 μήνες xatral.οι περισσότεροι πυελικοι πόνοι υποχώρησαν. Κατα τύχη λήψη claromycin και υποχώρησαν και οι πονοι στην ουρήθρα. Σημερα σταθερα υπάρχουν μικρής έντασης πονοι στην ουρηθρα και στην πυελό.

Καλησπέρα Pain,

Kατ'αρχίν το ουρεόπλασμα συνάνταται αρκετά συχνά, νομίζω αυτό το ξέρεις ήδη.

Επίσης μια συμβουλή...Το αντιβιόγραμμα το έδειξε ευαίσθητο σε αντιβιοτικά?

Εάν ναι, τότε είναι καινούρια λοίμωξη.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=420438&catID=19

Αγαπητε paχin123 το οτι ειχες μονογαμικες σχεσεις δεν σημαινει τιποτα.Το ουρεοπλασμα και τα χλαμυδια ειναι καθαρα σεξουλικα ματαδιδομενοι μικροοργανισμοι(που σημαινει οτι στα μετεδωσαν οι εκαστοτε συντροφοι) σε αντιθεση με τα βακτηρια υπαρχουν μεσα στο σωμα μας και εξαιτιας τις αδυναμιας του προστατη λογω μολυνσης εισερχονται στο εσωτερικο του και προκαλουν καθε ειδους συμπτωματα.Τα αντοιβιοτικα δεν εισερχονται στο εσωτερικο του προστατη λογω μη αιματωσης του.Κανεις δεν θεραπευτηκε με τα αντοιβιοτικα παρα μονο σε οξεια προστατιτιδα και μονο με το σωστο αντοιβιοτικο και τουλαχιστον για 1-1.5 μηνα.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι καποιες μαλαξεις,να κοψεις το ποτο τα καυτερα και να δεν εισαι αλεργικος να παρεις προπολη και εκατο χαπια να παρεις στις καλιεργιε θα σου βρισκουν παντα τα συγκεκριμενα μικοροβια.

Καλησπέρα, μερικές παρατηρήσεις και από εμένα:

Παράθεση από: Talaipwros στις 16 Οκτωβρίου, 2016, 11:53:04 ΜΜ
Επίσης μια συμβουλή...Το αντιβιόγραμμα το έδειξε ευαίσθητο σε αντιβιοτικά?
Εάν ναι, τότε είναι καινούρια λοίμωξη.

Πρώτη φορά το ακούω (ή διαβάζω) αυτό, και έχω συζητήσει για τέτοια θέματα με μικροβιολόγους και βιοπαθολόγους. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι αν χρησιμοποιηθεί ένα Α αντιβιοτικό για ένα μικρόβιο και το μικρόβιο ξαναεμφανιστεί, τότε πράγματι μπορεί να μην είναι ευαίσθητο στο Α, ή σε κάποιο Β, αλλά σίγουρα θα είναι σε κάποιο Γ, Δ, κλπ, από τα πολλά που θα βγάλει το αντιβιόγραμμα. Επίσης στο ουρεόπλασμα όπως και στα χλαμύδια συνήθως ακολουθείται εμπειρική αγωγή (συνήθως vibramycin ή zithromax ενώ κάποιοι ουρολόγοι δίνουν και κινολόνες) και όχι βάση αντιβιογράμματος. Η παρουσία ενός μικροοργανισμού, δε συνεπάγεται απαραίτητα και λοίμωξη.

Παράθεση από: ακης στις 17 Οκτωβρίου, 2016, 11:06:22 ΠΜ
Αγαπητε paχin123 το οτι ειχες μονογαμικες σχεσεις δεν σημαινει τιποτα.

Αν οι πολυγαμικές σχέσεις δε συνοδεύονται από προφυλακτικό, η μονογαμική σχέση σημαίνει:
1.   Λιγότερα μικρόβια
2.   Γνώση τυχόν ουρολογικών λοιμώξεων της συντρόφου όπως ανέφερε και ο pain παραπάνω

Το ουρεοπλασμα και τα χλαμυδια ειναι καθαρα σεξουλικα ματαδιδομενοι μικροοργανισμοι

Το άρθρο που παρέθεσε ο ταλαίπωρος παραπάνω αναφέρει ότι
'ο αποικισμός των γεννητικών οργάνων γίνεται συχνά από κακώς αποστειρωμένα κρεβάτια ή στα πλαίσια γυναικολογικής εξέτασης στην οποία δεν έχουν τηρηθεί σχολαστικά κανόνες υγιεινής. Τα βρέφη επιμολύνονται κατά τον τοκετό με την διάβασή τους από μολυσμένη γεννητική οδό.'
Το άρθρο το έγραψε γιατρός

εξαιτιας τις αδυναμιας του προστατη λογω μολυνσης εισερχονται στο εσωτερικο του και προκαλουν καθε ειδους συμπτωματα.

Δεν αρκεί η παρουσία ενός μικροβίου στο εσωτερικό του προστάτη για να προκληθούν 'κάθε είδους συμπτώματα'. Πολλοί άνδρες έχουν μικρόβια στον προστάτη τους χωρίς κανένα σύμπτωμα. Επίσης 'κάθε είδους συμπτώματα' δεν οφείλονται απαραίτητα στο κάθε μικρόβιο που θα βρούμε. Στο άρθρο γράφει: 'Το ουρεόπλασμα πολλές φορές δεν προκαλεί βλάβες, συμβιώνοντας ομαλά με τον οργανισμό. Σε ευαίσθητα άτομα ωστόσο μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία βλαβών' .
Η σωστή λοιπόν διατύπωση είναι 'μπορεί να προκαλέσει σε ευαίσθητα άτομα', όπως λέει ο γιατρός, και όχι 'προκαλούν κάθε είδους συμπτώματα'. Άλλο το 'μπορεί' υπό προϋποθέσεις, και άλλο το 'οπωσδήποτε'.

Τα αντοιβιοτικα δεν εισερχονται στο εσωτερικο του προστατη

Τα αντιβιοτικά εισέρχονται στο εσωτερικό του προστάτη, άλλα σε ικανοποιητικές συγκεντρώσεις (φθοριοκινολόνες) και άλλα λιγότερο.

λογω μη αιματωσης του

Ο προστάτης αιματώνεται, αλλά όχι τόσο καλά όπως άλλα όργανα του σώματος. Για το λόγο αυτό, τα αντιβιοτικά χορηγούνται για τόσο μεγάλο διάστημα (ένα με ενάμιση μήνα).

Κανεις δεν θεραπευτηκε με τα αντοιβιοτικα

Ποιος σου το είπε αυτό;
Πολλοί θεραπεύτηκαν με αντιβιοτικά (μόνο), ή είδαν σημαντική βελτίωση σε βαθμό που τα συμπτώματα που τους απέμειναν να μην τους απασχολούν. Κορυφαίοι ουρολόγοι επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα όπως οι Shoskes και Nickel: 1. 57% of men with prostatitis got better with 6 weeks of antibiotics, 2. Gross numbers on patients that I have seen and have complete follow up on are 62% resolved
1.   http://www.prostatitis.org/shosanti.html
2.   http://www.prostatitis.org/shoskesfaq.html#autoimmune
Το παραπάνω μου επιβεβαίωσαν και ουρολόγοι που έχω συζητήσει. Ομοιοπαθείς που θεραπεύτηκαν λίγο ή πολύ από αντιβιοτικά έχουμε και στο φόρουμ. Προσωπικά είχα σημαντική βελτίωση από κάποια αντιβιοτικά.

παρα μονο σε οξεια προστατιτιδα και μονο με το σωστο αντοιβιοτικο και τουλαχιστον για 1-1.5 μηνα.

Η θεραπεία της οξείας προστατίτιδας είναι 2-4 εβδομάδες, και της χρόνιας μικροβιακής ένας με ενάμιση μήνας.
http://uroweb.org/wp-content/uploads/Urological-Infections-pocket-2011-greek.pdf
http://www.imop.gr/pathhseis-prostath-adena/prostatitida

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι καποιες μαλαξεις

Ποιος σου το είπε αυτό; Υπάρχουν επίσημα ή δημοσιευμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει βελτίωση με μαλάξεις; Άλλα διαβάζω εγώ σε πιστοποιημένα επιστημονικά  sites:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10527258
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16566972
CONCLUSIONS: Prostatic massage did not significantly improve the response of patients with chronic pelvic pain syndrome to antibiotics. Patients with National Institutes of Health class II prostatitis should be primarily treated with culture-sensitive antibiotics. Treatment of nonbacterial prostatitis is challenging and requires additional extensive research.
Σου έχει πει κανείς ότι οι προστατικές μαλάξεις είναι ακίνδυνες; Πως συνιστάς κάτι το οποίο η πλειοψηφία των γιατρών δεν αποδέχεται και δεν εφαρμόζει; Αναλαμβάνεις τέτοια ευθύνη;

και εκατο χαπια να παρεις στις καλιεργιε θα σου βρισκουν παντα τα συγκεκριμενα μικοροβια.

Πολλοί από μας, μετά από κατάλληλη αντιβίωση δε βρήκαμε ποτέ τα ίδια μικρόβια.
Περαστικά εύχομαι, και λίγο περισσότερη προσοχή όταν γράφουμε δημόσια για θέματα υγείας.
Χρόνιο, Μυϊκά βασιζόμενο Πυελικό Άλγος.
Ξεκίνησε το 2012, είμαι χωρίς συμπτώματα από το 2016.
Πυροδοτήθηκε από προστατίτιδα, το πρωτόκολλο Wise Anderson με βοήθησε περισσότερο από όλες τις θεραπείες.

Evans καλησπέρα,

αυτό που ανέφερα με το αντιβιόγραμμα μου το είπε ο ουρολόγος μου και έχει μία λογική αν το σκεφτείς...

Αν ο σταφυλόκκοκος που βρέθηκε στην δεύτερη καλλιέργεια που έκανα, υπήρχε  έστω και σαν ύπαρξη στον προστάτη την πρώτη φορά που πήρα αντιβίωση,δεν θα ήταν το ciproxin (πού πήραν την πρώτη φορά) κατάλληλο.

Έχει μια λογική, αλλά λίγο 'τραβηγμένη από τα μαλλιά' αν σκεφτούμε ότι 1. μικρόβια υπάρχουν σε μικρές συγκεντρώσεις σε όλους τους σεξουαλικά ενεργούς άνδρες, 2. οι πιθανότητες εύρεσης μικροβίων μέσω καλλιεργειών ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ (και ας έχει περάσει και μήνας από την αντιβίωση) είναι μικρές, και 3. στις καλλιέργειες ούρων και σπέρματος (που δεν είναι οι ενδεδειγμένες για χρ. Προστατίτιδα) συμπεριλαμβάνονται και μικρόβια της ουρήθρας. Διαβάζοντας λοιπόν προσεκτικά το πολύ καλογραμμένο και αναλυτικό ιστορικό σου, θα έλεγα ότι όταν φτάσει κανείς στο σημείο να έχει μηδέν πυοσφαίρια, μηδέν μικρόβια (όπως εσύ) θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνεται και με άλλους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων, όπως πολύ σωστά και εσύ. Σωστά δεν έκανες stamey γιατί στην οξεία προστατίτιδα (μπορεί όμως και να μην ήταν προστατίτιδα αλλά ουρολοίμωξη-ουρηθρίτιδα μόνο) αρκούν οι ούρων. Κίνδυνος επίσης διασποράς μικροβίων λόγω μάλαξης προστάτη κατά τη stamey. Ίσως όμως να ήταν λάθος που ο ουρολόγος δε συνέχισε την αρχική αντιβίωση δύο εβδομάδων (την ελάχιστη δηλαδή), όταν μάλιστα βρήκε πάλι e coli στις καλλιέργειες ούρων. Εδώ έχει και ένα point ο άκης που έγραψε για ένα μήνα αντιβίωση, αλλά και όσοι 'φωνάζουμε' για κακοδιαγνωσμένες ή κακοθεραπευμένες αρχικά καταστάσεις. Σημασία έχει ότι τώρα δε βρίσκεις μικρόβια - πυοσφαίρια. Δεν είναι ανάγκη να είναι προστατίτιδα για να ξεκινήσει πυελικό άλγος, μπορεί να είναι και άλλου είδους 'ίτιδα', στο ουροποιητικό ή και έξω από αυτό, όπως εντερίτιδα, σκωληκοειδίτιδα κλπ. Αν το πυελικό άλγος σχετίζεται και με τους μυς της περιοχής (αυτό διαγιγνώσκεται από σχετική εξέταση) τότε η θεραπεία της αιτίας που το πυροδότησε μπορεί να μην αρκεί. Σωστά λοιπόν έκανες και φυσικοθεραπείες και όπως μας γράφεις βλέπεις θετική εξέλιξη στα συμπτώματα. Θετικό που βρήκες και φυσικοθεραπευτή που ασχολείται με το πυελικό άλγος. Είναι κάτι που επίσης πρέπει να 'φωνάζουμε' από εδώ, για να αλλάξει σιγά σιγά και ο τρόπος που οι ουρολόγοι και οι φυσικοθεραπευτές αντιμετωπίζουν τον χρόνιο πόνο.
Συγνώμη από τον pain για την 'κατάχρηση' του ιστορικού του, ελπίζω να μην τον πειράζει, κουβέντα να γίνεται :)
Πυροδοτήθηκε από προστατίτιδα, το πρωτόκολλο Wise Anderson με βοήθησε περισσότερο από όλες τις θεραπείες.

#8 21 Οκτωβρίου, 2016, 09:50:41 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 21 Οκτωβρίου, 2016, 09:54:08 ΜΜ από Pain123
Παιδια καλησπέρα και πάλι απλά θέλω να παραθέσω πως δεν είμαι καινουρίος και πιστεψτε με ειμαι από τα πρώτα μέλη εδώ και παρακολουθούσα και τα διαφορα blog (xaxa) με τις μαλάξειςδιαφόρων και τα γνωστα.Εχω διαβάσει ότι κλινικη μελετη υπάρχει στο διαδίκτυο.Απλά ήμουν από τους τυχερούς που άκουσα κάποιους παλιους,ρουφηξα τον ανδρισμό και τι νεότητα μου έκαν δραστικές αλλαγές στη ζωή μου(κοψιμό ποτού,μηχανής για μενα καθώς και μαλακίας) και αποφάσισα να ακολουθήσω τον άγνωστο (σε κλινική μελέτη δρόμο) του εξάμηνου σε alpha blocker(xatral od).υπηρξα τυχερός μειώθηκαν τα συμπτώματα στη πύελο έμειναν στην ουρήθρα,πήρα και κατά τύχη(ίωση) μια αντιβίωση (claromycin) και μετά απο 1 χρόνο και 6 μηνών μάχης είχα φτάσει στο 95% καλά.Εδώ θέλω να αναφέρω ότι ενώ στην αχή έκανα μια ήρεμη γμναστική διατάσεων σχολείο μετά αφέθηκα εντελώς χωρίς γυμναστική.Ετσί σταμάτησε να με απασχολεί και ήμουν χαρούμενος να μπορώ να πηγαίνω στην τουαλέτα και να μην ποναω ολη την ημέρα.Από την ημέρα που μου εμφανίστηκε στα 2μιση χρόνια μετά είχα πάρει 20 κιλά. και πλέον δεν έιχα το παραμικρό σύμπτωμα αλλά καταλαβαίνεται ήμουν γεματούλης αλλά ευτυχής.Έκανα το λάθος και πήρα την απόφαση πρίν 2 μήνες να αδυνατίσω  με έντονη  γυμναστικούλα,γνώση του CPPS ώστε να μην ταλαιπωρήσω τον προστάτη αλλά δυστυχώς πιστεύω ότι το ureoplasma δλδ ουρολοίμωξη κοπελιάς μαζί με την αλλαγη στη φυσιολογία δώσαν παλι την φλεγμονή στον προστάτη..

Εκεί που θέλω να καταλήξω παιδιά είναι ότι δυστυχώ ς1)αν κάποιος δεν έχει συμπτώματα να μην αλλάξει τον τρόπο ζωής του ξαφνικά (χωρις να είναι πανάκεια απλά συμβουλή) 2) δεν ειναι θέμα μικροβίων(δεν έχω ακούσει έναν που να έχει χρόνια μικροβιακή και να πονάει όσο εμείς αλλά αν ξέρετε κάποιον παρακαλώ πειτε μας το ιστορικό του με ενδιαφέρει) 3) απλά έχουμε μια ευαισθησία και το εν λόγο όργανο ζορίζεται πολύ ευκολα και επιδή ειναι πολύ ευαισθητο μας χαλάει την ζωή

πχ στη δική μου περίπτωση με την γυμναστική μεγάλωσε ο όγκος του ενώ όταν είχα πάρει τους 6 μηνές το xatral είχε ψιλομειωθεί. Από την δική μου εμπειρία(αν και δεν υπάρχει στη βιβλιογραφία) και ξανατονίζω σε μένα ίσως όταν μεγαλώνει για οποιοδήποτε λόγο είναι πιο εύκολο να δώσει φλεγμονή με οποιαδήποτε αφορμή.

Το ερώτημα μου ειναι τώρα που ξαναγύρισε να σταματήσω τελειώς την γυμναστική να γυρίσω στα κιλά μου(εχω χάσει 10) ή να περιμένω.έχω ήδη 4 βδομάδες την επανεμφάνιση του πόνου στην ουρήθρα αλλά και ενοχλήσεων εντος του ορθού στον προστάτη. Συμβουλές γιατρού έχω πάρει αλλά θέλω να ακούσω και την γνώμη σας. όποιος θέλει να του πω πως είχα φτάσει στο 100% καλα πιο αναλυτικά ας μου στείλει μνμ. Για τους νέους που μπορεί να το διαβάζουν υπομόνη γίνετε γιατροί του εαυτού σας κάντε καλές εξετάσεις(καλλιεργεια σπέρματος και προστατικου υγρού η πιο σημαντικές για μένα)(οχι στυλεοι σε ουρήθρες και οι ούρων δεν δίνουν κάτι).Μην το βάζετε κάτω μέρα είναι θα περάσει.

Απο τη στιγμη που ενα μικροβιο εγκατασταθει στο προστατη τα λευκα αιμοσφαιρια προσπαθουν να περιορισουν την εξαπλωση της μολυνσης απο την αλλη ο οργανισμος με την εναποθεση ασβεστιου προσπαθει στην κυριολεξια να θαψει τον παθογονο παραγοντα χωρις ομως επιτυχεια με αποτελεσμα την εξαπλωση της μολυνσης και στης κοντινες περιοχες(επιδιμηδα) τελος η εναποθεση ασβεστιου στα σωληνακια του προστατη πολλες φορες προκαλει τρομερα συμπτωματα γιατι πολλες φορες πιεζονται νευρα και σταματαει η ομαλη κυκλοφορια αιματος στο εσοτερικο του προστατη.Σκεφτητε οτι ολλοi πριν την προστατιτιδα δεν ειχαμε αποτατανωσεις.Οσο για το αν τα αντιβιοτικα απο το στομα σε ατομα χωρις απασβεστωσεις εχουν καποια χρισημοτητα χωρις ομως να εξαλοιφουν τον παθογονο παραγοντα.Στο Γεωργειαδη ειχα γνωρισει το πρωτο ασθενη του το Μιλτο και μετα απο 2,5 με 3 χρονια απειρων ατιβιωσεων και μαλαξεων στις καλιεργιες εβγαινε παντα εντεροκοκος.Επισης η διαρκης καταναλωση αντιβιοτικων δημιουργει βακτηρια υπερανθεκτικα και διαταρασει την ισοροπια καλων και κακων βακτηριων και σε πολλους προκαλει candida.Το οτι υπαρχουν καποιοι ασθενεις με μικροβια στο προστατη χωρις συμπτωματα αυτοι ειναι σταγονα στον οκεανο.Το μασαζ στον προστατη οταν γινεται σωστα αποτρεπει την δημιουργια απασβεστωσεων και καθαριζει κατα καποιο τροπο τα σωληνακια.

Pain σχετικά με το ερώτημα σου, γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις να σταματήσεις τη γυμναστική γιατί ενδεχομένως να στρεσάρονται οι μυς της πυέλου και να δίνουν πόνο. Δε βλέπω κανένα λόγο να ξαναποκτήσεις περιττά κιλά, αντιθέτως καλό είναι που τα έχασες γιατί λιγότερα κιλά = λιγότερη πίεση στη μέση, σε μηρούς, ραχιαίους, κοιλιακούς κ.α. μυς που δίνουν πυελικό πόνο. Στην υπογραφή σου γράφεις ότι μετά από 6 μήνες διατάσεων οι περισσότεροι πυελικοί πόνοι υποχώρησαν. Αυτό θα σου πρότεινα, άρχισε πάλι τις διατάσεις ίσως όμως πιο στοχευμένα. Ενημερώσου (και από το φόρουμ) και ίσως με τη βοήθεια γυμναστή ή φυσιοθεραπευτή για τις διατάσεις που βοηθούν στο πυελικό άλγος και δες αν έχεις βελτίωση. Αν η δε δεις βελτίωση σε υποφερτά επίπεδα με τις διατάσεις, ίσως πρέπει να ψάξεις για εναυσματικά σημεία πόνου στους μυς της πυέλου και γύρω.

Άκη αυτά που συνεχίζεις να γράφεις είναι σε γενικές γραμμές η τρομοκρατική θεωρία των προστατομαλακτών για τους άνδρες με πυελικό άλγος. Κάποιοι γιατροί ή μη, έχουν αποφασίσει να βγάζουν το ψωμί τους, ή και κάτι παραπάνω, με τρόπο που η επιστήμη όχι μόνο δε δέχεται αλλά και αποδεδειγμένα, κατόπιν μελετών, θεωρεί μη αποτελεσματικό. Παρέθεσα μελέτες.
Η εγκατάσταση ενός μικροβίου στον προστάτη δε σημαίνει και λοίμωξη. Με την ίδια 'λογική' θα είχαμε λοίμωξη στο στόμα, το στομάχι, το έντερο κλπ, όπου εγκαθίστανται δεκάδες μικρόβια. Αν υπάρχει λοίμωξη θα διαγνωστεί κατόπιν εξέτασης (stamey, καλλιέργεια μικροβίου αν βρεθεί, πυοσφαίρια κλπ). Τα μικρόβια, ακόμα και αν δεν κάνουν λοίμωξη, μπορεί να είναι ΠΙΘΑΝΗ αιτία φλεγμονής (αντίδρασης του ανοσοποιητικού) για το λόγο αυτό συνήθως χορηγούνται αντιβιοτικά, ακόμα δυστυχώς και σε περιπτώσεις που δε χρειάζεται.
Αυτά με τα 'φραγμένα σωληνάκια' είναι θεωρίες μερικών για να δικαιολογήσουν τη χρονιότητα των συμπτωμάτων. Κανένας σοβαρός γιατρός δεν τα πιστεύει και δεν υπάρχουν αναφορές για 'φραγμένα σωληνάκια' ούτε στη βιβλιογραφία ούτε σε μελέτες. Αν βρεις να μας τα παραθέσεις, όπως επίσης και τις μελέτες που δείχνουν αποτελεσματικότητα των προστατικών μαλάξεων.
Για τις αποτιτανώσεις να σε πληροφορήσω ότι σχεδόν όλοι οι άνδρες κάποιας ηλικίας έχουν αποτιτανώσεις στον προστάτη τους, άλλοι λίγες και άλλοι πολλές. Οι αποτιτανώσεις δεν είναι αιτία μόνο μικροβιακών λοιμώξεων. Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός αποτιτανώσεων με συμπτώματα πυελικού άλγους. Ο προστάτης του πατέρα μου έχει  διπλάσιες αποτιτανώσεις από το δικό μου. Ο πατέρας μου δεν είχε ποτέ πυελικό άλγος.
Για την 'κυκλοφορία του αίματος' στο εσωτερικό του προστάτη και τη 'μη ομαλή ροή της' λόγω των 'φραγμένων σωληνακίων' θα πρέπει οι προστατομαλάκτες να αποφασίσουν: Αιματώνεται τελικά ο ρημαδοπροστάτης; Όποτε τους συμφέρει, για να 'τεκμηριώσουν' ότι τα αντιβιοτικά μόνα τους (χωρίς ΄σπρώξιμο') δε φτάνουν, λένε ότι 'δεν αιματώνεται'. Όποτε τους συμφέρει για να 'τεκμηριώσουν'  'φλεγμονές μέσω υπερήχων' ή συμπτώματα λόγω 'κακής ροής του αίματος' στο εσωτερικό του προστάτη 'αιματώνεται'. Ας αποφασίσουν.
Το ότι ένας Μίλτος είχε μια παθολογία δε σημαίνει ότι όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Άνδρες με μικρόβια στον προστάτη χωρίς συμπτώματα πολλοί, τα βρίσκουν όταν πάνε στους γιατρούς για διερεύνηση υπογονιμόντητας, ρώτα όποιο γιατρό θέλεις, αρκεί να μην είναι προστατομαλάκτης.
Σωστός ότι 'η διαρκής κατανάλωση αντιβιοτικών δημιουργεί βακτήρια υπερανθεκτικά και διαταράσσει την ισορροπία βακτηρίων και σε πολλούς προκαλεί candida'.
Μπορεί επίσης να προκαλέσει πολύ χειρότερα, νευρολογικά προβλήματα.

Παιδιά ήδη σταματησα την γυμναστική(δοκιμασα μερικές φορές ακομα και απλο περπατημα για 3 χλμ και χειροτερεψα) καθώς και αλκοολ .Τρώω πολλα γιαούρτια και προβιοτικά .Καταφερα να μειώσω τον πόνο αλλα δεν είμαι όπως πριν.Κάποιες φορές ηρεμώ και μετά εχω πάλι ενόχληση.Η εν΄χοληση πα΄ζει πλέον πολύ στην ουρήθρα και αυτό ειναι απίστευτα εκνευριστικό αλλά υπομονή.Όσο αφορά για τα κίλα θα προσπαθήσω να μην πάρ αλλα χωρίς αθληση είναι αρακετα δύσκλο να συντηρηθώ.Θα προσπαθήσω και θα γράψω αποτελέσματα.

Καλησπέρα παιδιά!! Πασχω εδώ κ 3 μήνες από αυτή τη παθηση-ταλαιπωρια!! Ευτυχώς είχα αυτό το site κ ενημερωθηκα για αυτόν το τρελό που μου πρότεινε ένας συνάδελφός..τον δήθεν σούπερ Ουρολογο κ τους υπόλοιπους βλακες ουρολόγους που δεν ξέρουν..εν ολίγοις όλα ξεκίνησαν αρχές αυγουστου αρχικά μία φαγούρα (νόμιζα ήταν εξωτερική) κ εν συνεχεία τσουξιματα μετά το κατουρημα κ ένα διαρκές κάψιμο από μέσα... ανησύχησα κ κινηθηκα προς έναν Ουρολογο στο ιπποκράτειο με έβαλε να πάρω μία αντιβιωση την ufexil κ μ είπε μην ανησυχείς αυτή σκοτώνει τα πάντα...θα σου περασει!(με έβαλε να κάνω κ μία καλλιέργεια ή οποία ήταν στείρα) όπως καταλάβατε δεν περνούσε κ σε συνεννόηση με έναν γιατρό μ από καβάλα(δουλεύω Αθήνα εγώ) μ είπε να τη συνεχίσω ένα μήνα που είναι κ η βασική θεραπεία...συνεχισα το κάψιμο πέρασε αλλά εξακολουθούσα κάποια συμπτώματα...άλλες φορές πιο έντονα άλλες φορές λιγότερο(σαν γδαρσίματα)...μ είπε μετά να σταματήσω παρά τα συμπτώματα που είχα κ να δω πως θα πάω για τις επόμενες 10-15 μέρες...αν κ νόμιζα θα χειροτερέψω,προς μεγάλην μ έκπληξη πήγαινα καλύτερα! Πήρα άδεια ανέβηκα πανω τον επισκέφτηκαν υπερηχογράφηματα εξετάσεις αίματος για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα και όλα καλά...να τονίσω ότι με το που σταμάτησα την αντιβιωση με έπιαναν κάτι τσιμπήματα στα άκρα χεριών κ ποδιών(παρομοια με αυτά που είχα στο πέος) κ μία γενικότερη φαγούρα στο σωμα...εν τέλει μετά από δεύτερες αιματολογικές για πιο εξειδικευμένες ασθένειες φάνηκε ότι έχω κάπου αλλεργία!! Εξέταση ανοσολογικου λέγεται!!αναφέρω την εμπειρία μου για να σας παρότρυνω να ψαξετε κάτι που κάποιος δεν το πρόσεξε ή έχει κάτι παρόμοιο με εμένα...μ πρότειναν κάποια κορτιζόνη αλλά τους είπα είναι απαραίτητο? Μ είπαν όχι δεν είναι τόσο σημαντικό οπότε το άφησα με τα συμπτώματα μου μειωμενα κατά 90-95%!γενικά δεν είμαι υπέρ της αντιβιωσης είχα να πάρω από 15 χρονών κ ούτε πρόκειται αν δεν μ βρίσκουν τίποτα! Δλδ παλιότερα χωρίς τα αντιβιοτικά πως ζούσαν!! Πρέπει ως ένα βαθμό να συμβιώνουμε μικρόβια υπάρχουν παντού!εν ολίγοις δεν ξέρω αν τα τσιμπήματα στα άκρα συμβαδίζουν με αυτό που έχω χαμηλά στο πέος...δεν ξέρω επίσης αν καπιιος-οι το έχουν αυτό παρόμοια με εμένα ή εγώ είμαι μία διαφορετική περίπτωση...να επισημανω ότι μετά το σεξ χειροτέρευα ... κ τώρα μετά από περισσότερες από 2-3 εκσπερματωσεις την ημερα τα συμπτώματα φαίνεται να χειροτερεύουν!!